Καλές είναι, για όλα τα γούστα! :P Αλλά πρέπει να αποκαλυφθείς, γουρούνι στο σακί θα πάρουν; :P :P
Printable View
Καλές είναι, για όλα τα γούστα! :P Αλλά πρέπει να αποκαλυφθείς, γουρούνι στο σακί θα πάρουν; :P :P
Πρέπει, επίσης, να αποκαλύψεις τους ωραίους φίλους σου!!
Έτσι, σε μια τούρτα να μπεις... Αρέσουν αυτά στις γυναίκες...
Μπορείς να ελίσσεσαι;! Έχεις λεφτά;! Έχεις μεγάλα ποσοστά επιτυχίας (όχι στις φίλες μου, ευτυχώς, γενικά)!!! :P
Οι φίλες μου δεν τα κοιτάνε αυτά... Αλλά άμα μιλάμε για μεγάλα ποσά, σε παίρνω κι εγώ και σου βρίσκω κι ένα κάρο γκόμενες - άμα έχεις χρήματα κι αυτό γίνεται !! :P Όσον αφορά τους φίλους σου, είμαι ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις!!
Είναι υπεράνω, εμείς οι άσχημες είμαστε φιλοχρήματες, τι να πεις, κι εκεί το μαύρο μας το χάλι έχουμε... :p
Νιώθω ότι είμαι (και είμαι) άσχημη, αλλά δε με ενοχλεί πλέον! :P Τον χαρακτήρα αφήνω να τον κρίνουν οι άλλοι. Σε γενικές γραμμές, είμαι αδιάφορη. :P (Ακούς δημιουργέ του thread, είμαστε πολλοί τελικά!! )
Κακώς που δε με απασχολεί; :P Όταν δεν μπορώ να διορθώσω ένα ελάττωμά μου, σπάω πλάκα μαζί του!! Εξάλλου αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. :P
Εσύ, πώς νιώθεις;