χαχαχαχαχα..καλοοοοοο!!!
Printable View
Θα τον ρωταγα , ηταν αναγκη να ξεκουραστει την εβδομη μερα , και να κανει μισες δουλειες ............
θα του ελεγα ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ!!!
ΓΙΑΤΙ να ειμαι σε αυτην την κατασταση κ ΓΙΑΤΙ να εχω περαει ολα αυτα που εχω περασει κ περναω!
αν κ δεν πιστευω οτι υπαρχει θεος!
Θα τον ρωτούσα,γιατί να με προσέχουν οι μη εμφανισιμες(άσχημες και μέτριες) και πότε θα πάω με ωραία
Εγω θα τ λεγα οτι εκανε παλι βλακεια κλασσικη χαζομαρα θεου εμφανιζεται καλα πασ καλα ασε το μυστηριο να υπαρχει
Θα βγει φαρμακο που θα ειμαστε ολοι ατσαλακωτοι αλλη λυση δεν υπαρχει κ καναν ολη αυτη τη μαλακια γι αυτο
Αναλογα την εταιρεια θα ειμαστε ατσαλακωτοι ολοι το θεμα ειναι ποτε θα γινει αυτο παντωσ γινεται αυτο οπωσ ειναι η τεχνολογια αλλα δε το κανουν οι μαλακεσ
θα τον ρωτουσα σιγουρα για την αληθεια του συμπαντος και για το αν υπαρχει (χαχαχαχα)
Νιώθεις ωραία όταν οι άνθρωποι υποφέρουν; Νιώθεις καλά που τους έχεις δώσει ένα τρομερό όπλο (τον νου) και αυτοί δεν τον χρησιμοποιούν;
Δεν ξέρω για εσένα κύριε Θεέ, εγώ διασκεδάζω. Ταιριάζουμε.
Ο Θεος υπαρχει , αλλα υπαρχει μεγας αριθμος θεματων με τα οποια προτιμα προς το παρον να μην ασχοληθει...........
θα τον ρωτουσα ποιος ειναι ο λογος ύπαρξης μου......
Κατ αρχην θα εκπλησσομουν , και θα ελεγα , επ , τι κανεις Εσυ εδω , υποτιθεται οτι Εισαι εκει πανω .................... εχω πολλες ερωτησεις για τον Θεο , μαλλον θα τον επρηζα , τοσες αποριες , θα τον ρωταγα αν μπορει να μου σβησει μια κληση πουφαγα , και με τροπο θα ρωταγα ποιος τον δημιουργησε ....................α , και θα τον ρωταγα , αργει ακομα να μου στειλει το ταιρι μου ...............αντε , βαρεθηκα να περιμενω.................................. ......θα ρωταγα και αν εκει πανω υπαρχουν εξωγηινοι , και αν υπαρχουν , δεν μπορουν να κανουν λιγοτερη φασαρια ?.......................και μια βραβευμενη συνταγη ισπανικης παελια θα ηθελα ...................και αλλα , αλλά δεν θελω να φανω απαιτητικος ..
Θα τον ρώταγα αν τον λένε Βασίλη Λεβέντη και είναι πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ή αν τον λένε Νίκο, έχει μπακάλικο και είναι παχουλός.
ellis, για βάλε το τραγούδι: "Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη Γη μας" σε στίχους Σάσα Μανέτα και Μουσική Γιώργος Πολυχρονιάδης.