Originally Posted by
Natalia_sups
Καλα οτι και αν λέει ο κοσμος και οτι και αν θέλει εχεις δίκιο που ξενέρωσες, ο τύπος έπεσε πολυ χαμηλα και ειναι τέρμα κάφρος. Άκουσε εκεί εισαι ξενέρωτη έλα να μου κάτσεις για να σε κανω εγω γυναικα! Οτι και αν θέλει αυτο ειναι όντως μια απόπειρα ψυχολογικής πιεσης και δείχνει ότι δεν παίζει να σε σεβαστεί ειτε μεινει ειτε φυγει, ειναι κομπλεξικός και ο ίδιος. Σκέψου οτι καταφεύγει στο να σε κάνει να νιώσεις ασχημα και "λίγη" γυναικα για να του αποδείξεις οτι δεν ειναι ετσι με το να του κάτσεις. Εχει και ορο αυτο στην αντιπερα οχθη της λιμνης, "negging". Τραγικό, και φυσικά εισαι καλύτερη απο αυτο και σιγά μη ψαρωνες. Δεν εχει ουτε τη διαθεση ουτε τα μεσα να φερθεί ωραία σε μια γυναικα και να πετύχει κατι όμορφο, ουτε εφημερο ουτε μακροχρόνιο. Και ας λεει οτι θέλει μια σχέση με τα όλα της και μπλα μπλα. Εδώ άλλοι λένε μαλακιες για χρονια, εσυ απο τις πρώτες εβδομάδες αισθάνεσαι άβολα, γιατι το τυραννάς; Μην εθελοτυφλεις εφόσον απο την αρχη σου κάθεται στραβά η κατάσταση, δεν ειναι ο τελευταίος αντρας στον κόσμο. Εγω λεω καλυτερα μακριά...φαινεται απο τις κουβέντες του ασχετα απο τις φήμες. Α και παίζει να σε λεει και αφελή και επειδη θέλεις πρώτα μια επικοινωνία και μετα κρεβάτι. Άλλοι το βλέπουν ετσι άλλοι αλλιώς αλλα δεν εισαι παράλογη, καμια απο τις δυο απόψεις δεν ειναι παράλογη, αλλα θα επρεπε σε λογικά χρονικα πλαίσια έστω να τη σεβαστεί αν έδινε τη παραμικρή δεκάρα για τις επιθυμίες σου.