Επίσης ωραίο post Αλέξανδρε! Εγώ δεν έχω απάντηση σε αυτό! Έχω αμφιταλαντευτεί πολλές φορές ανάμεσα στα δυο, άλλες φορές υπερισχύει το συναίσθημα και άλλες φορές η λογική.
Printable View
ισορροπια των δυο, φυσικα.
το καθενα μονο του χωρις το αλλο, οδηγει σε τεραστια προβληματα και αδιεξοδα.
μαλον πρεπει να φαινεσαι απ εξω λογικος κ απο μεσα συναισθηματικος αφου αυτο συμπιπτει με ενα πολυ χρησιμο αξεσουαρ που μαλον εχει ξεχαστει η αξια του στα βαθη των αιωνων...
το μεγαλο προβλημα ομως που δημιουργηται ειναι οταν ανθρωποι στη ζωη σου ειναι απ εξω ενω θα πρεπε να ναι μεσα κ οταν ανθρωποι που ειναι μεσα επρεπε να ειναι απ εξω εκει ειναι που χανεις τ αυγα κ τα πασχαλια κ δε ξερεις τι απ τα δυο να ακολουθησεις (μεγα κουμφουζεντ.)
Εγώ εχω εντοπίσει πολλές φορές ότι σκέφτομαι κάτι λογικά και λέω τρέξε μακριά αλλά η παρόρμηση του συναισθηματος δεν αφηνε την λογική να λειτουργήσει. Έχω μάθει να το ελέγχω σε ικανοποιητικό βαθμό. Με βοήθησε να ξεχωρίσω πότε κάποιες καταστάσεις αξίζει να τις χειριστείς με συναίσθημα και πότε πρέπει να έχεις στυγνή λογική.
Για τα κοριτσια καλο ειναι αμα ειστε μικρεσ συναισθημα μεγαλονωντασ λογικη αμα ειναι να παντρευτεισ ασ πουμε θελει λογικη νομιζω
Λογικη η συναισθημα? αιωνια απορια! Το υπερβολικο συναισθημα μπορει να μας καταστρεψει καμια φορα.. για αυτο υπαρχει αλλωστε και το μυαλο μας.. κατα την γνωμη μου παντα πρεπει να ακουμε την καρδια μας αλλα να σκεφτομαστε τι ειναι καλυτερο και για εμας τους ιδιους...