-
fleur ο, τι και να σου συμβαινει, οσα νευρα και εαν εχεις, παντα να σκεφτεσαι οτι η μαμα και ο ανδρας σου ειναι οι δυο πιο σημαντικοι ανθρωποι στη ζωη σου. Και ως τετοιους θα πρεπει να τους αντιμετωπιζεις. Δεν ειναι δυνατον να θες να ξεσπας πανω τους. Αλλα καμια φορα η οικειότητα, δημιουργει περιφροσυνη....
Εχεις σκεφτει τι συνεπειες μπορει να προκυψουν αν εστω και μια φορα σηκωσεις χερι στον ανδρα σου; Αν μου τυχαινε ποτε εμενα κατι τετοιο, δηλαδη εστω να προσπαθησει να με χτυπησει καποια κοπελα, φυσικα και δεν θα ανταπεδιδα αλλα την ιδια στιγμη θα μαζευα τα πραγματα μου και θα εφευγα χωρις ποτε να κοιταξω πισω.
Ειναι πολυ ακραια αυτα που σκεφτεσαι και αδικο για τη μαμα και τον ανδρα σου, να τους συμπεριφερεσαι με τετοιο τροπο. Αν θες καπου να ξεσπασεις βρες αλλους τροπους να εκτονωθεις...Πηγαινε μια βολτα μονη σου, βγες με τις φιλες σου, πηγαινε γυμναστηριο, ξεκινα καρατε, ο,τιδηποτε σε βοηθαει να στρεψεις τον θυμο σου μακρια απο τους δικους σου ανθρωπους. Μην ξεχνας οτι εκεινοι σε αγαπανε οσο τιποτα στον κοσμο, και οτι θα ειναι διπλα σου στις δυσκολες στιγμες να σου προσφερουν βοηθεια, στηριξη και αγαπη. Δεν σου φταινε σε τιποτα να την πληρωνουν αυτοι και γι' αυτο σε παρακαλω να προσπαθησεις να εισαι και εσυ δικαιη μαζι τους.
-
Μπουφε σημείωσε ότι μεγάλωσα μέσα στα νεύρα και τις φωνές ! Η μητέρα μου δε μιλάει πότε μόνο φώναζε ι! Είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου αλλά ουρλιάζει για το παραμικρό! Οπότε όσον αφορά τη μάνα μου δε νοιώθω άσχημα ως προς τα νεύρα μου! Μου τα προκαλεί! Σχετικά με τον άντρα μου ναι πολλές φορές είμαι άδικη και πολλές φορές έχω απίστευτο δίκιο!
-
Ναι η μαμα σου ειναι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου.... Αλλα εχει ενα ελλατωμα: Οτι φωναζει με το παραμικρο. Θες και συ να γινεις οπως η ακριβως η μαμα σου ή να παρεις μονο τα καλα της και να προσπαθησεις να γινεις ΕΣΥ ενας καλυτερος ανθρωπος, για σενα, για τον ανδρα σου και την οικογενεια σου; Δειξε λιγο υπομονη οταν φωναζει η μαμα σου και μην περνεις τοσο σοβαρα αυτα που λεει. Να την αντιμετωπιζεις με καλοσυνη, συμπαθεια και προπαντως με χιουμορ. Οι φωνες ποτε δεν βγηκαν σε καλο. Οδηγουνε μονο σε διαφωνιες, καυγαδες και ρηξεις. Αν συνεχισεις και μιλας ασχημα στον ανδρα σου, μπορει καποια στιγμη να του τη "βιδωσει", και να τα βροντηξει. Και μετα θα λες: Πως ειναι δυνατον, για ενα καυγαδακι με παρατησε; Στην πραγματικοτητα δεν θα ειναι για ενα καυγαδακι, αλλα για ολες τις φωνες που ακουγε τοσο καιρο και δεν μιλουσε.
-
Αχ μπουφε μου ξέρω θες να βοηθήσεις αλλά με κάνεις να αισθάνομαι χάλια! ! Ναι έχεις δίκιο αλλά δε μπορώ να τα διαχειριστωραία όπως μου λες γιατί δεν έχω τη ψυχολογία! !! Θα προσπαθήσω. .
-
Α δεν είναι φωνές 24 ώρες το 24 ώρα. ..καμιά σχέση. .κάποια ξεσπάσματα που μπορεί να τον αφήσουν και αναυδο
-
Ε βγειτε για κανενα ρομαντικο δειπνο, δειτε καμια κωμωδια στο σινεμα, καντε λιγο σεξ. Βαλτε λιγη χαρα στη ζωη σας, ρε παιδια.
-
Α ρε μπουφο! !! Δε τα κάνα όλα αυτά νομίζεις? ?? Τώρα δεν έχω όρεξη. .και διαθεση!
-
Προφανως περνας μια προσωρινη φαση. Σαν να θελει ο ψυχικος σου κοσμος να πεσει σε χειμερια ναρκη. Εχεις ομως ενδιαφεροντα; Δουλευεις καπου; Αν βλεπεις παντως και επιμενει για καιρο μην το αφησεις να σε παρασυρει για πολυ. Βρες κανενα καλο ψυχολογο να του περιγραψεις τι νιωθεις. Οσο πιο πολυ μιλας για αυτο τοσο καλυτερα θα νιωθεις.