Το μπροκολο καπου διαβασα κανει καλο σε σαλατα τσιγαρο αμα καπνιζεισ να κοιτασ να μη βηχεισ αμα βηχεισ ειναι βαρυ αλκοολ να πινεισ μεχρι να ζαλιστεισ λιγο μετα το σταματασ εγω ετσι ζω εδω κ χρονια
Printable View
Το μπροκολο καπου διαβασα κανει καλο σε σαλατα τσιγαρο αμα καπνιζεισ να κοιτασ να μη βηχεισ αμα βηχεισ ειναι βαρυ αλκοολ να πινεισ μεχρι να ζαλιστεισ λιγο μετα το σταματασ εγω ετσι ζω εδω κ χρονια
Το κολαγονο πιστευω ειναι καλο υγρο ποσιμο
Ολα αυτα που σου γραφω θα τα ψαξεισ στο ιντερνετ κι αμα θεσ δοκιμασε τα εγω για καλυτερα εχω το κολαγονο με το χαμομηλι αλλα ειμαι ασθενησ ετσι απλα τα χω δοκιμασει ολα αυτα τα χρονια ψαξου κι εσυ μην το αφηνεισ
Αυτα ειναι τα φυτικα συμπληρωματα με μικρη δραστικοτητα αμα δε σ κανουν αυτα παρε φαρμακα αλλα δοκιμασε πρωτα λιγο περπατημα καμια βολτα καμια κοινωνικη δραστηριοτητα παλεψε το
Καλησπέρα κι από μένα! Σε ευχαριστούμε καταρχάς μου μοιράστηκες κάτι τόσο ιδιαίτερο μαζί μας! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Αναρωτιέσαι τι έχεις ? Νομίζω ότι ξέρεις απλά το έχεις κρύψει πολύ βαθιά μέσα σου. Θεωρείς ότι είναι λίγο η σεξουαλική κακοποίηση που είχες υποστεί στην τόσο ευαίσθητη παιδική ηλικία των 8 χρόνων????? Είναι αυτό που τραυμάτισε βάναυσα τον ψυχισμό σου! Δεν είμαι ειδικός, απλά τη γνώμη μου εκφράζω.
Δήμητρα
σας ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις.
@elis η αλήθεια είναι πως δεν εχω στραφει ποτε στα φυτικα, εκτος της βαλεριανας που υποτιθεται σε χαλαρωνει αλλα δεν ειδα κατι.
σε ευχαριστω θα το ψαξω για τα υπολοιπα.
εγω απο οτι καταλαβα ο λογος που εγινες γκει ηταν λογο των αντιστοιχων βιωματων σε συνδιασμο με τα υπολυπα κλπκλπ...
αυτο δε μου φαινετε κακο αλλα εγω θα σου ελεγα να πλησιασεις κ το αλλο φυλο οχι τα λαθος ατομα που σε ταλαιπωρισαν τοσο πολυ κλπ αλλα αλλους ανθρωπους που θα ειναι καταληλοι για σενα..
δε νομιζω οτι θα αισθανεσε καλα αν βλεπεις αντρα κ αλαζεις δρομο δε το βρισκω καλο αυτο...
Το ξερω δεν κανουν κ πολυ δουλεια αλλα ειπα να σε κανω μια ενημερωση κι εγω την χημεια παιρνω απλα καλο ειναι να τα ξερεισ εγω πληροφοριεσ δινω εσυ κανε οτι σου ταιριαζει ποτε στη ζωη μου δεν ειπα σε κανεναν να κανει κατι εγω απλα σε ενημερωσα το τι θα κανεισ ειναι δικη σου δουλεια απλα επειδη ειπεσ δε πασ σε ψυχολογο γι αυτο κατα τα αλλα μακαρι να βρεισ την ακρη σου οπωσ κ ολοι οσοι εχουνε θεμα
Τη βαλεριανα νομιζω υπαρχει κ σε τσαι αυτα ειναι ολα τα φυτικα μαζι με φασκομηλο καρδαμο τετοια απο εκει κ περα οτι σου ταιριαζει
ελλιελλι καλησπερα.
διαβαζοντας σκεφτομουν συνεχως πως με τοσο ζορι που περασες και περνας και νοιωθεις δεν σκεφτηκες να απευθυνθεις σε ειδικο.
το οτι πηγες σε καποιον και απογοητευτηκες δεν λεει και κατι.
δεν επικοινωνησατε η δεν ηταν καταλληλος.
πρεπει να ξαναπροσπαθησεις με καποιον αλλον. δοκιμασε να παρεις συστασεις απο το φιλικο σου περιβαλλον για καποιον καλο.
επαναλαμβανεις συχνα πραγματα που δειχνουν συγχιση, αβεβαιοτητα, αποπροσανατολισμο.
"δεν ξερω τ ακριβως ενοιωσα η νοιωθω, δεν ξερω τι ακριβως εγινε κι αν φταιω και που φταιω, δεν ξερω πολυ καλα ποια ειμαι (εν τελει)"
ειμαι σχεδον σιγουρη οτι η απαντηση σε οσα ψαχνεις περναει μεσα απο διαδικασια αυτογνωσιας.
εισαι αρκετα μεγαλη, δεν νομιζω οτι μπορεις να το κανεις μονη σου χωρις βοηθεια, θα ειχε γινει μεχρι τωρα μια αρχη.
δοκιμασε να βρεις τον ειδικο που θα επικοινωνεις καλα και θα νοιωθεις να ξεκαθαριζουν πραγματα, να βοηθιεσαι, να ανακουφιζεσαι.
αυτος θα σε καθοδηγησει σε ολα.
αν χρειαστει γιατρος, αυτος θα το ξερει και θα σε παραπεμψει. μπορει να μην χρειαζεται. χρειαζεται ομως οπωσδηποτε ενας καλος ψυχολογος- ψυχοθεραπευτης.
να μην λεω τα αυτονοητα, φυσικα και για μια κακοποιηση δεν φταις εσυ, ουτε σαν ενηλικη, πολλω δε μαλλον σαν παιδι.
σιγουρα καπου ολα τα θεματα σχετιζονται μεταξυ τους και με το αλκοολ. δεν ξερω σε ποιον βαθμο και πως, αλλα πρεπει να αρχισεις και να τα ξεμπλεκεις και να τα αφηνεις πισω σου, να ξεφορτωθεις ενοχες κλπ.
η γνωμη μου ειναι οτι με βοηθεια θα μπορεσεις.
μην παιδευεσαι αλλο μονη σου.
ας δουμε και τα καλα.
εχεις μια σχεση με εναν ανθρωπο που σε στηριζει. ειναι προσφατη η μακροχρονη?
ελπιζω να κατανοει και να παιρνει κι αυτος τα αναλογα απο εσενα, γιατι κανεις δεν μενει διπλα μας για πολυ, μονο για να δινει, κοιτα λοιπον τον εαυτο σου και βρες την βοηθεια που χρειαζεσαι για να μπορεις να δινεις κι εσυ, πρωτα σε σενα και μετα σε οσους το αξιζουν και αγαπας. :)
Ενασ σωστοσ ειδικοσ με λιγη ψυχοθεραπεια σωστη ενα καλο αντικαταθλιπτικο κι ενα τσαγακι κι αμα πιεισ ξανα μπιρα σφυρα μου στο δινω με εγγυηση αυτο κ πιστεψεμε ξερω τι σ λεω αλλα θελει προσπαθεια για να πεταξεισ αλλα θα πετασ
κι ολα αυτα που ανεφερες ελις για τα φυτικα συμπληρωματα, ειναι ετσι κι αλλιως πολυ καλα και πολυ βοηθητικα για ολους. σιγουρα και για την φιλη.
αλλα συμφωνω μαζι σου πως προεχει η ψυχοθεραπεια.
Εγω σασ το λεω ασθενησ ειμαι συνεβησαν δυσκολα πραγματα στη ζωη μου κι αντι να παρω ναρκωτικα προτιμησα αυτα τα δοκιμασα ολα εχω μια αποψη πλεον κανω συνδυασμουσ για να μαι καλα παω κ σε γιατρο κανω κ ψυχοθεραπεια αλλα επειδη πρεπει κ να δουλευω πινω κι αυτα για να μπορω να δουλευω λιγο δεκα χρονια το κανω αυτο μονοσ μου μεχρι τωρα λειτουργει δε ξερω αν ειναι ασφαλεσ αλλα φανταζομαι απο το να πλακωνομαι στισ μπυρεσ χτυπαω μια καφεδαρα μετα παλι δεν ειμαι καλα χτυπαω αλλη μια κ το βραδυ ενα τσαι κ βγαζω την ημερα επαναλαμβανω ειμαι ασθενησ κ ισωσ να μαι χειροτερα απο ολουσ σε προβληματα στην υγεια μου αλλα κραταω ενα επιπεδο αυτη ειναι η προσπαθεια μου
Δηλαδη εγω αυτο που σου προτεινω ειναι να αντικαταστησεισ τισ μπυρεσ με αυτα εμενα με οφελουν παντωσ για την ωρα κ νομιζω ειναι κ πιο υγιεινα δε ξερω σε τι κατασταση υγειασ εισαι αλλα ενα τσαγακι εμενα με στρωνει
εκανες τος πρωτο βημα και μιλησες ανοιχτα για το πρόβλημα σου...τωρα το επομενο βημα ειναι να το κανεις και στη πραγματικοτητα..να καταγγειλεις ολους τους βιαστες εκει που πρεπει και να βρεις με οποιο τροπο μπορεις την γαληνη σου..αν θες μεινε κοντα μας, μεχρι να αρχισεις να βρισκεις την δυναμη σου να σταθεις εκει εξω... δεν εχω καμια συμβουλη πραγματικη να σου δωσω... μονο μια ευχη..να σου πάνε ολα καλα απο δω και πέρα..