Και λεμφωκυτταρωση που ουτε μου εξηγησαν τι ειναι.... ατυπα ανεβασμενα λευκα και καποια αλλα....εν μερη θα κανω και δουλεια μου...πρεπει να νοσηλευτεις δηλαδη για να σου βρουν τι εχεις?
Printable View
Και λεμφωκυτταρωση που ουτε μου εξηγησαν τι ειναι.... ατυπα ανεβασμενα λευκα και καποια αλλα....εν μερη θα κανω και δουλεια μου...πρεπει να νοσηλευτεις δηλαδη για να σου βρουν τι εχεις?
φλοκ εχεις δικιο.... απλα μερικες φορες εκνευριζομαι.... δηλαδη αν οντως ειναι κατι? δεν ειμαι γιατρος αλλα νομιζω οτι επρεπε να μου εξηγησουν τουλαχιστον.... Ελλαδα..
τι μου εγραψες πριν δεν ειδα? 27/12 ηταν η τελευταια εξορμηση μου στη κρητη...δεν βγαινω παλι για αποδραση :Ρ
Εννοω αν εχεις καποια χρηματα γιατι δεν κανεις μια αποδραση? Πρεπει να πας νοσοκομειο?
ειναι το πιο κοντινο...χαχα....πιθανολογω οτι ειμαι τρελη :Ρ
εχεις δικιο χαζομαρα :Ρ
Τρελη δεν εισαι ισα ισα εχεις και χιουμορ και να σου πω την αληθεια πολυς κοσμος ειδικα που δεν εχει νοσηλευτει το εχει σκεφτει αυτο. Βαρετα ειναι παντως.
Να εισαι καλα !!Εγω που εχω ξανανοσηλευτει καλα ειναι δεν μπορω να πω.... Απλα ωρες ωρες ειναι ενας κοντινος και γρηγορος τροπος.τι να πω πως σκεφτομαι ετσι...Ας παρω κανα ψυχοφαρμακο :Ρ
ναι ειναι κι αλλοι που το σκεφτονται για να γλιτωσουν κατι ή οτιδηποτε....τι να πω φλοκ!
Βρε Αλεξανδρα μου γιατι να μπει καποιος στο νοσοκομειο εσκεμμενα? αν αμφιβαλεις για κατι με την υγεια σου βρες εναν καλο γιατρο να σου πει τι εχεις (που ευχομαι να μην εχεις τιποτα)
Επειδή το χώ πει και γω αυτο...Ναι θα ήθελα να μπω στο νοσοκομείο γιατι τ ήμουν σε ένα κρεβάτι χωρίς να μου λέει κανείς σήκω ; τι εχεις? , πηγαίνε καμιά βόλτα. .μένεις στο κρεβάτι ! Αυτά!
Bulletproof να εισαι καλα και εγω δεν νομιζω να ειναι κατι!
fleur*
αγαπημενη ναι αυτο ακριβως! το εχουμε ξανασυζητησει αυτο!!! ναι στο κρεβατι και αντε γεια...!
και τι αποτελεσματα ειχες φιλτατε νικο?
Γιατί κούκλα?