για ποιον λογο αφηνεις το στομαχι σου να γουργουριζει? βαριεσαι να ετοιμασεις, η εχεις αποστροφη στο φαι?
Printable View
Εμ , Αλεξανδρε , απο το 86 ασχολουμαι , εχω διαβασει περι τα 1000 αμερικ.περιοδικα ( συνδρομητης ) , ξερω εδω και χρονια τι πρεπει να κανεις για να φτιαξεις μυς , αλλα βλεπω την τελευταια 15 ετια πολλα παιδια να προτιμουν την ευκολη ( και ζημιογονα ) λυση των αναβολικων , που εκτος των ζημιων που θα υποστουν , αμα σταματησεις την γυμναστικη , πανε οι μυς , εξαφανιστηκαν !! οσο πιο αργα και σταθερα αποκτησεις τους μυς , τοσο δυσκολα θα τους χασεις , σε μια διακοπη 1 χρονου , η αμα σταματησεις εντελως.......
Σήμερα η μεγάλη ημέρα.Για να δω τι θα μου πει για αυτό το πράγμα που λέγεται "σώμα" και κυρίως για την ΑΗΔΙΑ που λέγεται σωσίβιο......
Γιατί αυτό το πράγμα να αρέσει σε όμορφη,λιγάκι δύσκολο
wjsrp,δεν φαίνεται τόσο.Και στην τελική που μπορεί να αρέσει αυτή η σιχαμάρα;
wjsrp,απλά κάνω τον χαζό απέναντι του.
Λοιπόν,πήγα σε διατροφολόγο,της έδειξα το επίμαχο σημείο και μου είπε ότι τελικά είναι δέρμα,σάρκα πως το λένε.Οτι δεν είναι σωσίβιο.
Όχι, πρέπει να έχεις το θάρρος της γνώμης σου απέναντί του. Επίσης, του έχεις πει και τις αντίθετες γνώμες απ'αυτά που σου λέει;
Αυτό είναι καλό. Λιπομέτρηση και μέτρηση μυικού ιστού έχεις κάνει; Αυτά βγαίνουν με ποσοστά.