καλημερα! οταν γραφεις βλεπω τον εαυτο μου...κ γω παω στην ψυχολογο κ την ρωταω ειμαι τρελλη?? σε πληροφορω οτι οχι απλα ειμαστε τρελλοι αλλα τα εχουμε κ 400..η ψυχολογος μου εξηγησε οτι οι ανθρωποι που το χανουν δεν αναρωτιουνται..δεν προβληματιζονται..ειναι σε μια φαση καλη κ ξαφνικα σκαει ολη η μουρλια..δεν αμας αφορα..εμεις πασχουμε απο γενικευμενη αγχωδη κ απο παθολογικο στρες το οποιο οδηγει το μυαλο να κανει τετοιες σκεψεις..καθε φορα που περναω στρες τα ιδια κ τα ιδια σκεφτομαι..μη κανω κακο. μη τρελλαθω.μη χασω τον ελεγχο..μη το ενα μη το αλλο κ μπαινω σε φαυλο κυκλο..
δεν εισαι μονος σου οπως βλεπεις..κ γω εχω βρει κ αλλα ατομα που παθαινουν τα ιδια με μενα..ολοι το ιδιο φοβομαστε..αλλοι τον θανατο αλλοι την τρελλα..εγω πχ εχω φοβο τρελλας κ οχι θανατου.κανε υπομονη..δνε ξερω αν κανεις καποια θεραπεια...αλλα αν δεν κανεις καλο θα ηταν να αρχισεις..ψυχοθεραπεια...η φαρμακοθεραπεια..ο.τι πιστευεις οτι θα σε βοηθησει..καθε φορα κ γω τα ιδια λεω κ μετα οταν περναει νιωθω παλι ο εαυτος μου..