-
Με το βρισιμο των αλλων δεν νομιζω οτι θα ταρακουνηθεις. Ισως οταν ο ιδιος σου ο εαυτος, εκεινος που θελει να αλλαξει, να δεχθει φροντιδα και οχι τιμωρια τοτε να το παρεις αποφαση πως δεν σου ταιριαζει αυτη η λυση αντιμετωπισης των προβληματων.
Δεν ειναι κακο οτι δεν μπορεις να προσαρμοστεις σε αυτα τα νεα δεδομενα, ζωη σε μικρο τοπο, παντρεμμενη, διχασμενη στο παρελθον και το παρον.
Απλα οσο και να πιεις.... οσα μπουκαλια και να κατεβασεις ο εαυτος σου θα ειναι ο ιδιος.
* Επινα γιατι δεν εβλεπα αλλη λυση, μεχρι που με σιχαθηκα και αποφασισα να το παλεψω με ειδικο θεραπευτη.
Πως ειναι η ζωη χωρις το αλκοολ ? Ξενερωτη, δυσκολη, μαγκωμενη. Δεν ειναι ομως η ζωη ετσι. Ο εαυτος μου ειναι ετσι διχως αλκοολ.
Ευχομαι να δεις μεσα σου... λιγο καλυτερα και να πιστεψεις πως εχεις το κουραγιο να σε αντιμετωπισεις.
-
Παντα έπινα ..σε οτι συναισθηματικη - ψυχολογικη καταστασηΑυτό το θέμα μου είναι μία κατηγορία από μόνο τού. .δε ξέρω αν έχω αγγίξει τα όρια τού αλκοολισμού. Μπορεί να θέλει κι αυτό λύση. .ξέρω πολύ καλά ότι αυτό δε θα μου λύσει τα προβλήτα για αυτό το είχα κόψει κάνα τρίμηνο ..καμιά βδομάδα πίνω πάλι γιατί απλά με βοηθάει να νιώθω. .να ξεσπάω. .στα πρώτα δύο νοιώθω ευφορία και στο 3 και έπειταλικά μπορώ να ξεσπάσω σε κλάματα και να ξαλάφρωσώ..είμαι κάθε μέρα σπίτι εκτός από χτες που πήγα στο καφενείο ..δε καταλαβαίνω πως κυλουν οι ώρες. .Δεν ασχολούμαι. .μηχανικά τα κάνω όλα δε ξέρω τι μου γίνεται ρε παιδιά. ..μαυριλα έχω τα τελευταία 3 χρόνια αλλά προσπαθούσα να τη ξεπεράσω. .έκανα τα πέντε από γοητεύμουν..ένοιωθα! ! Δε με ενδιαφέρει τώρα τι θα γίνει γιατί βαρέθηκα να προσπαθω!! Αν αυτό λέγεται κατάθλιψη το νοιώθω σαν αγκαλιά! ! Δε θέλω να ξαναπροσπαθήσω. .μ αρέσει η παραίτηση. .και όταν πίνω και γίνομαι και πιο σκατα γουστάρω πιο πολύ! !!
-
Σιγα ρε φλερ αυτο για να το νιωσεισ πρεπει να σαι βασανισμενοσ σιγα μην εισαι εσυ βσσανισμενη
-
-
Το να νιωθεισ τι σκατιλα κ να ζεισ
-
Δε σε πιάνω αλλά δε πειράζει. ...Ούτε τι μου γίνεται ξέρω ούτε αν είμαι βασανισμένη ..θα θελα να ξέρω πως νοιώθουν οι άλλοι για να συγκρίνω μήπως καταλάβω ..δεν υπάρχει και βάσανομευρό. .ανάθεμα και αν ξέρω τι μου συμβαινει γιατί μπαίνω σε αυτό το φόρουμ και σας μιλάω γιατί κατεβάζω μπουκάλες γιατί με έχει πιάσει ένα άγχος και σήμερα ότι θα με βρίσετε πάλι
.γιατί κατά βάθος μπορεί να ειμαι και μια αργοσχολή τε μπελά. ..που καλά της έκατσε η αδρανεία και μπορεί να κλαίγεται για να περάσει η ώρα. .. αλλα τι να κάνω? Σπάω το κεφάλι μου να σκεφτω τι να κάνω αυτή τη στιγμή εκτός από το να πιω..δε έχω όρεξη να πάρω τις φίλες μου...τι να κάνω πείτε μου!!
-
Βασανομετρο ειναι οταν νιωθεισ ασχημα απο το ποτο ολη μερα χωρισ να πινεισ βοηθανε τα τσαγια στην ψυχολογια αυτη κι οχι το αλκοολ
-
Δε θέλω να βελτιώσω τη ψυχολογία μου! ! Να τη βελτιώσω να τη κανω τι?
-
Να παρεις ενα χαρτι και ενα μολυβι και να γραψεις το χαος μεσα στο κεφαλι σου.
Να ζητησεις απο τον ανδρα σου να σε βοηθησει να ξανα σταθεις ορθια.
Διαλεξε - Μπουκαλα και αυτο λυπηση ή συνειδητοποιηση και βοηθεια ειδικου ?
* Εχεις φτασει στο σημειο λοιπον που δεν υπαρχει τιποτα θετικο για να παλεψεις για αυτο.
Μπορεις να θυμηθεις την τελευταια φορα στη ζωη σου που ενιωθες καλυτερα ? Μηπως ο μονος λογος για να παλεψεις Ειναι η φλερ που εχεις χασει ?
-
Ααα και να σας πω και ποιο είναι το νόημα της αυριανής μέρας? ? Ότι θα ψήσω μπριζόλες !! Αυτός είναι ο σκοπός μου!! δεν μπορω να σκςφτω κατι αλλο..Ούτε για αυριο ουτε για μεθαυριο..σορυ που σας ζαλιζω δεν εχω καπου αλλου να μιλησω..αγνοείτε με αν γινομαι βαρετη και κουραστικη..μια γεμάτη ημέρα έρχεται! !!
-
Τα χουμε συζητήσει άπειρες φορές τι να μου πει και αυτός? ? Άνθρωπος είναι τι να μου κανέι..δε τού λέω τίποτα γιατί καταλήγουμε στα ίδια..τα ίδια και τα ίδια. ..
-
Δεν εισαι ουτε βαρετη, ουτε κουραστικη, ουτε κατι μη συνηθισμενο παραλογο αφυσικο.
Εχεις απογοητευτει απο την επιλογη σου, σωστα ? Και εγω απο απειρες. Αν δεν ξεκινουσα ψυχοθεραπεια θα ημουν περισσοτερο μπερδεμενη.
Με συγχωρεις αν το υφος μου φαινεται αποτομο. Δεν θελω να σου πω οτι αν συνεχισεις ετσι θα σε βγαλει καπου καλυτερα. Αν το πω θα ειναι ψεμμα.
Μακαρι να νιωσεις οτι υπαρχει καποιος λογος να προσπαθησεις για κατι καλυτερο.
-
Τι να περιμένω από τη ζωή μου ??? Να κάνω παιδιά και να ζω μεσα από τις ζωές τους όπως και τόσοι άλλοι. .τι άλλο υπάρχει? !! Μόλις και άμα νοιώθω έτοιμη θα το κάνω. ..ρου το χρωστάω από τη στιγμή που επέλεξα να είμαι μαζί τού αλλιώς τι...δεμ υπαρχει κάτι αλλο
-
Δηλαδη, εσυ χρωστας στους γονεις σου "να προσποιεισαι οτι εισαι καλα" και στον ανδρα σου "παιδια".
Σε εσενα χρωστας κατι ? ο,τιδηποτε...?
-
Πολλά.!!! ! Αλλά δε τα κατάφερα και δε χρειάζεται να στε ναχωριουνται και οι άνθρωποι γύρω μου..Η μανα μου όταν με βλέπει χάλια κλαίει. ..δεν αντέχω να τη βλέπω έτσι ..δε μπορεί να κάνει κάτι να με βοηθήσει έτσι και αλλιώς ..Οπότε καλύτερα να νομίζον ότι είμαι μια χαρά μωρέεε