Ολα τα τρολλακια στην σειρα..Tι λε ρε Δαυιδ Σχετο που θα σου δωσουμε και φβ.
Σε πληρωνει το μπλογκ που ποσταρεις συνεχεια στο προφιλ σου?
Printable View
Ολα τα τρολλακια στην σειρα..Tι λε ρε Δαυιδ Σχετο που θα σου δωσουμε και φβ.
Σε πληρωνει το μπλογκ που ποσταρεις συνεχεια στο προφιλ σου?
Πληρωνεται για να ποσταρει χαχα εγω φτιαχνω εργα τεχνησ τσαμπα οποιοσ απο σασ θελει να τ πω απο τισ φιλεσ μου ενοω
oxi re paidia prosopiko site einai kai business
https://www.youtube.com/watch?v=ChmUC0OysoU μακρια απο εμενα ρουφιανε.
δεν εχω φειςμπουκ αλλα αν θελεις να μιλησεις με καποιον που ειστε στην ιδια κατασταση μπορεις και απο εδω για αυτο υπαρχει το φορουμ αυτο
Γράψε facebook "HoanatheVirgin" κάνε μου add
γιατι ρε παιδια ειστε επιθετικοι με τον ανθρωπο παρεα ψαχνει εδω ακουσμε οτι και ρουφιανους το σαιτμ για μενα το ειπε η εσωτερικη σηψη γενικα εχεις καποια ατομα εδω αστερια
@αρη ναι το ειπα... τελικα σε αδικησα μαλλον ενιγουει σορυ
Διάβασα τα σχόλια και τα θεώρησα κάπως τραβηγμένα.Το να μη θέλει κάποιος να έχει επώνυμο το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό!Εγώ έφτιαξα έναν δεύτερο λογαριασμό για να μιλάω με κάποια άτομα από δω πιο εύκολα!Ξεκαθαρίζω ότι είναι δεύτερος για να μην ακούσω βλακείες μετά...Είμαι με το ίδιο όνομα όπως και εδώ,και έχω φωτογραφία μια ενα χέρι που κρατάει μια σφαίρα.Οποια-ος θέλει μπορεί να μου στειλει :)
Αυτό που ζητάς είναι ιδιαιτέρως δύσκολο καθώς οι περισσότεροι έχουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο φβ.
Γιατί δεν μπορείς να μιλάς και να επικοινωνείς από δω με όσους θες όπου ο καθένας μπορεί να διατηρεί την ανωνυμία του; Εξάλλου το φορουμ αυτό το σκοπό εξυπηρετεί, να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους άτομα που έχουν τα ίδια προβλήματα. Κι αν μιλήσεις λίγο παραπάνω με κάποιους ίσως αργότερα ανταλλάξετε και φβ.
Πριν λίγο με εκανε αντ κάποιος από δω απο το κανονικό του προφίλ(εννοείται δε θα γράψω στοιχεία) χωρίς να μου λέει πιο μέλος είναι και απαιτώντας να μς δει σε φώτο και να του πω πως με λένε. Θέλω να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα.. Το προφίλ μου δεν περιέχει κανένα προσωπικό στοιχείο.. Γι αυτό έγραψα σαν πρόταση να φτιάξετε ενα νέο προφίλ με το νικ που έχετε εδώ χωρίς τα στοιχεία σας απλα για να μιλάμε πιο άνετα... Σε καμία περίπτωση δε ψάχνω γκομενο :) να περνάτε ομορφα
χαχαχαχαχαχα εχω ηδη υποθεσει 2 ατομα που θα εκαναν ακριβως αυτο! Και το κανουν και στα πριβε. Τι το ηθελες και συ να ανοιξεις fb για το φορουμ ? :)
Καποιοι ειναι αθεραπευτοι που λεει και ο giannis000