εσένα βρήκε :P
Printable View
εσένα βρήκε :P
Πρεπει κατι να γινει παραδιαζετε ο ιδιωτικος χωρος ολων μας και προσωπικα για μενα δεν με νοιαζουν τα πμ τα δικα μου αλλων ομως μπορει να τον νοιαζουν ....εγω αλλαξα και κωδικο το πρωι αλλα για να ξνα εγινε σημενει οτι δεν εφταιγε αυτο.....ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ! !!!
Για πριν από ένα λεπτό ήμουν η Ntoubroutza welcome ..
Παιδια το ιδιο εκανε και σε εμενα.
Δεν ειναι θεμα διαχειρισης , ειναι τεχνικο θεμα.
Θα στειλω εμαιλ στο τεχνικο τμημα του φορουμ και θα ενημερωσω τους υπολοιπους.
Νομίζω πως ταιριάζει για την εν λόγω κατάσταση.
http://www.lifo.gr/uploads/image/697...50mio1_500.gif
Ααα και κατι ακομα.
Kαλου κακου, καντε ενα log out μεχρι να λυθει το ζητημα.
θα παθω κριση προσωπικοτητας μ αυτο που γινεται!
Πόσο δύσκολο σας είναι βρε παιδιά να καταλάβετε οτι το συγκεκριμένο site έχει ξεφύγει από όποιον "επίσημο" έλεγχο βρισκόταν μέχρι στιγμής;
Συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε λες και δεν συμβαίνει τίποτα...
Σταματήστε τα log in - log out και απενεργοποιήστε από το προφίλ σας το σύστημα των προσωπικών μηνυμάτων.
WhyAlwaysMe μιας και εισαι και ξερόλας ρε παιδί μου, σε εμπιστεύεται που σε εμπιστεύεται η κοπέλα και σου στέλνει την φωτό της... σβήσ'την απ'το quote ρε γαμώτο... δεν έχεις μυαλό κουκούτσι; Με βασικές γνώσεις βρίσκεις μέχρι και το προφίλ της στο FB.
Καταλάβετε οτι εδώ μέσα μπαίνουν και άτομα που πιστεύουν οτι τους παρακολουθούν στην πραγματικότητα, μην τα κάνετε χειρότερα τα πράγματα γι'αυτούς. Μπείτε πάλι σε κανα δυο μέρες. Ψυχολογία μάζας στο έπακρο! Έλεος!
Κύκνε, δεν γνωρίζω πώς είναι σεταρισμένο το site στο παρασκήνιο, αλλά κάτι που μπορείς πολύ εύκολα από την μεριά σου να κάνεις, για να μην σου δημιουργούνται μετά αμφιβολίες, είναι απλά να αδειάσεις τους φακέλους σου.
Δεν υπάρχει κάτι να σκεφτείς :)
Απλά κάνε το χωρίς να βασανίζεις το μυαλό σου.
Είναι σαν τα μηνύματα στο κινητό (παλιότερα, γιατί τώρα λόγω smartphone χωράνε μέχρι να αλλάξεις κινητό), που το σκεφτόμασταν να τα σβήσουμε όταν δεν χωρούσαν τα καινούργια, και ήταν τελείως συναισθηματικής προελεύσεως οι σκέψεις. Γιατί όταν χρειαζόσουν κάτι χειροπιαστό απλά το σημείωνες!
Καληνυχτίζω.