Originally Posted by
Macgyver
Ξερει πολυ καλα οτι εχω φωτογραφιες αλλωνμελων , αλλα παντα τις κρατω για τον εαυτο μου , ξερει οτιδεν ειμαι κακοηθης , ειναι πολυ εξυπνη για να την ξεγελασεις , ψυχολογει καλα ανθρωπους , τουλαχιστον εμενα , σχεση δεν εχει , τα λεμε αυτα , καταλαβαινω ποτε καποιος λεει ψεμματα , μετα απο 8 - 9 μηνες , της εχω πει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει κατι ερωτικο ναμεσα μας , λογω διαφορας ηλικιας , και της εχω πει τις πρωην μου , και εχει καταλαβει οτι εχω πολυ υψηλα στανταρντς , ξερει οτι αμα με κανει να θυμωσω , μια φορα το καταφερε , την απειληαα να προσεχει τα λογια της , διοτι ειμαι ο ευκολοτερος ανθρωπος στο να εξαφανιστει δια παντος , και εισεπραξα μερικες συγγνωμες , τις οποιες φυσικα δεχθηκα , προφανως της προσφερει κατι η επικοινωνια μας , μουχει πει οτι με εκτιμαει απεριοριστα σαν ανθρωπο , και γιατι οχι , ευγενεστατος ειμαι , κανω χιουμορακι χωρις να θιγω , διακριτικος , τν αποκαλω με χαιδευτικα ονοματα , γενικα ασχολουμαι μαζι της ...........εχω το τηλεφωνο της , αλλα μονομε την αδεια της το χρησιμοποιω , μουχει εκμηστηρευτει προσω[πικα της , που ξερει οτι δεν θα τ βγαλω στην φορα , οτι και να γινει ,
Και ομως , ποτε δεν εχω ρωτησει σκοπους η προθεσεις , ειμαι πολυ διακριτικος για να το κανω , και ξερω οτι θα την φερω σε δυσκολη θεση ................ναι , σε ερωτηση μου για την εμφανιση της , μου απαντησε οτι ' τι σημασια εχει , ξερω ο εναςε την ψυχη του αλλου , και αυτο ειναι αρκετο ' μεσα επεσες , ρεμ ! και να σου πω , το πιστευω , δεν λεει ψεμματα , και το ' αστειο ' ειναι οτι ο εις παροτρυνει τον αλλον , να κανει γνωριμιες ........................ερωτικο δεν παζει , μεγαλη η διαφορα ηλικιας , ουτε κολακευομαι που τραβηξα την προσοχη μιας μικρης κοπελας , εχω ουτως η αλλεως αρκετη αυτοπεποιθηση , δεν χρειαζομαι επιβεβαιωση ..............................δεν με χαλαει αυτη η σχεση , και οι δυο μας , ανταλλασουμε μειλς , με ευχαριστηση καθημερινως , οποτε ποιο το προβλημα ? κανενα , αλλα εχω μεινει με την απορια , πως μια σχεση πλλων μηνων , διατηρειται με γραπτο λογο , ενω της εχω πει , οτι καποια στιγμη , θα σταματησει αυτη η σχεση , διοτι καποιος εκ τωνδυο , θα κανει μια κανονικη σχεση , και μοιραια , θα διακοψουμε ,και η απαντηση , ' δεν ξερω για σενα , αλλα εγω και σχεση να κανω , θα παραμεινεις ο αγαπημενος μου ' .................................................. ......τι να πω !!!! μυστηριο η ψυχη της γυναικας .............