Originally Posted by
giannis_90
Εξήγησέ μου ακριβώς τι θεωρείς χαζό σε όσα είπα. Κάθησα εγώ να προσβάλω κάποιον εδώ μέσα; Αυτά που λέω δεν είναι απολύτως λογικά δηλαδή; Η άλλη δεν μπορεί να θέλει την ησυχία της και να μην γουστάρει, ή απλά να σε βάλει στο friendzone;
Όσο για το 4 , ναι , δεν γουστάρω τις σχέσεις από τόσο μακρινή απόσταση , δεν έχει νόημα να chattarw με κοπέλα , αν μένει στην Αυστραλία όπως λες, ξέρεις από πριν αν δεν πάει και με άλλον εκεί;
Χώρια ότι δεν έχω και την οικονομική άνεση να πηγαινοέρχομαι ταξίδια μόνο και μόνο γι'αυτό (θα το συνδύαζα προφανώς και για άλλες δουλείες παράλληλα)
Δεν αναφέρομαι , προφανώς, σε σχέση που είχες με μια από κοντά και μετά επειδή για παράδειγμα έπρεπε να πας φαντάρος , αναγκαστήκατε να είστε σε απόσταση για κάποιο καιρό, αυτό είναι άλλο.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίσης, το να λες ότι δεν ξέρω να λειτουργήσω , είναι λίγο άτοπο διότι αυτά ακριβώς τα απαριθμημένα συμπεράσματα στο πρώτο μου post έχουν προέλθει από αποτυχημένες απόπειρες που έκανα στο πρώτο έτος (καθώς ήμουν πιο θαραλλέος επειδή η πανεπιστημιακή ζωή ήταν κάτι το καινούριο ακόμα) να προσεγγίσω κοπέλα. Και αν θες , κάθομαι και σου αναλύω μια προς μια τις απόπειρες σε άλλο post, δεν έχω πρόβλημα , όσο πιο πολλά γραφω για το ιστορικό μου , πιστεύω ότι θα βρω και την αντίστοιχη λύση από δω πιο εύκολα.