Θα εκανα μια διαστημικη πυξιδα, οχι κανονικη επειδη την κανουν οι ναυτικοι και οι ψαραδες, η πυξιδα συμβολιζει την αισθηση κατευθυνσης και στοχου.
Printable View
Θα εκανα μια διαστημικη πυξιδα, οχι κανονικη επειδη την κανουν οι ναυτικοι και οι ψαραδες, η πυξιδα συμβολιζει την αισθηση κατευθυνσης και στοχου.
θα εγραφα το ονομα αλεξανδρος στα γιαπονεζικα.
Εχω τατου το εκανα το 2003... και δεν μετανιωσα χαχα.. εχω ενα ινδιανικο τοτεμ στο δεξι ποδι... κοντα στον αστραγαλο..βασικα ειναι το σημα κατατεθεν = συμβολο, αγαπημενης μπαντας προτζεκτ ηλεκτρονικης μουσικης..
.............................
αποκλειεται να εκανα τατου, τετοια σουπα που εχουν γινει τα τατου.
το να εχεις καθαρο δερμα, ειναι πλεον η εξαιρεση. το θεωρω πιο κουλ.
να σας θυμισω και το σχετικο ανεκδοτο που παει καπως εται:
σωματαρας χωρις τατου, κυκλοφορει στην παραλια χαρωπος και ανετος και ολοι γυρω ειναι γεματοι τατου που επιδεικνυουν περηφανοι στους γυρω τους.
καποια στιγμη καποιος τον σχολιαζει
- πως κυκλοφορεις ετσι ρε φιλε? ουτε ενα τατου?
κι αυτος απανταει:
- τι λες ρε φιλε? εχεις δει ποτε σου laborgini με αυτοκολλητακια?
:p
αφου ο κοσμος δεν καταλαβαινει τι ειναι το ταττοο στις μερες μας.δεν ειναι παω να γεμισω ειναι οτι θα ξυπνισω το πρωι και θα θελω να κανω,θα παω τατουατζιδικο θα κατσω μια βδομαδα να βγαλω τα σχεδια να τα μελετισω να καταλιξω να κλεισω τις μερες,να ξυπνισω το πρωι του ραντεβου να μπω στο μαγαζι να μυριζει αντισιπτικο και τετοια να βλεπω να καθαριζουν να κανουν την διαδικασια να ακουω τον ηχο απο τα πινεια και μετα το πρωτο αγγιγμα ειναι μαγεια το τατου.μετα απο ποσες μερες να φυγω πλουσιοτερος...
@ρεμ διαφωνώ σε αυτό που λες εγώ έκανα ταττου πριν έντεκα χρόνια που δεν είχε κανείς τότε και συνεπώς δεν το έκανα για τη μόδα μαρεσει το θεωρώ τέχνη βέβαια είναι καθαρά δικό σου θέμα να μην θες και το σέβομαι
Εγω θα εκανα μια γυναικα χωρις ανασφαλεια και με πρωτοβουλιες.ολα ξεκινησαν λιγο μετα την νεα χιλιετια που οτι και να εκανες στα μαυριζανε τερμα απο τραιμπαλ μεχρι κινεζικα συμβολα μετα στρατο και εχω 5 χρονια που εχω κανει λειζερ κοβερ απ (2) και καινουργια πλεον το μεγεθος καθοριζεται απο την γραμμη του σωματος.ο πονος θα τον χαρακτηριζα σαν να παιρνει καποιος ενα μηχανικο μολυβι και να σε γδερνει σε καποια σημεια ποναει περισσοτερα οι πολλες ωρες πονανε και το χερι του καλλιτεχνη.πλεον ειναι τεχνη το τατουαζ πραγματικα βλεπεις κατι τατουαζ που ουτε το φανταζοσουνα αυτα στο παρελθον απο εγχρωμες προσωπογραφιες μαορι κ.α.αλλα επειδη ο χωρος γεμισε θα ξεχωρισουνε οι κορυφες αυτοι που βαρανε γραμματοσειρες και πεταλουδες θα αναγκαστουν να τα κλεισουνε τα στουντιο.επισης βλεπεις και πολυ χαλια τατουαζ.