δεν εχω αγαπήσει ποτε, εχω ερωτευθεί.. γιαυτο δεν ξερω.
Printable View
Αν αρκεί μόνο η αγάπη; Μπορεί ναι μπορεί και όχι, απο σένα εξαρτάται, ο έρωτας και το πάθος συνήθως τελειώνει κάποια στιγμή και μένει η αγάπη...
αν δεν σε γεμίζει αυτό που έχεις τώρα και καταπιέζεσαι τότε καλύτερα να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μην ψάχνεις για δικαιολογίες, ο τολμών νικά :)
Αλήθεια πόσο καιρό είστε μαζί; Ρωτάω γιατί και εγώ είμαι σε μια παρόμοια φάση αλλά δεν είμαι παντρεμένος, οπότε δεν έχω αυτό το άγχος και τη φοβία των "δεσμών", ούτε νιώθω "εγκλωβισμένος"...
σχεδον 6 χρονια pano....
Και εγώ τόσα χρόνια έχω σχέση.. πρέπει να παντρεύτηκες νωρίς έτσι; Εγώ όποτε ακούω για γάμο βγάζω σπυράκια σαν τον μάνθο χαχαχ.. πάντως κάνε μια επίσκεψη σε κάποιον γιατρό να τα συζήτησετε πιο λεπτομερώς.. ίσως ξεμπερδέψεις κάποια πράγματα και στη συνέχεια αποφασίζεις. Να ξέρεις πάντως αν πας σε ψυχίατρο θα σου δώσει κατα πάσα πιθανότητα κάποιο φάρμακο, δεν είναι απαραίτητα κακό (εκτός απο τις παρενέργειες), το σημαντικό είναι οτι θα σου δώσουν μεγάλη ώθηση να προχωρήσεις, να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις αυτά που θες στη ζωή σου. Μην σε παίρνει απο κάτω τίποτα φίλη fleur, έχεις άτομα που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, όλα είναι στο χέρι σου :) Σου εύχομαι τα καλύτερα!
ειναι ολοι μακρυα paylina... εγω ειμαι μονη μου,,,24 ωρες το 24 ωρο.....τι να σου κανει μιση ωρα τηλεφωνημα...τηλεοραση δε μπορω να δω,,, τι να κανω,,,