Originally Posted by
Försvarsadvokat
Θα είμαι αρκετά απόλυτος και ξεκάθαρος στο θέμα που έχει ανοίξει ο αγαπητός συμφορίτης χωρίς φυσικά να έχω την παραμικρή διάθεση να φιλονικήσω με κανέναν από το φόρουμ αλλά και από την άλλη αδιαφορώντας αν θα είναι αρεστή ή οχι η θέση μου και εξηγούμαι σημειώνοντας για να γίνει πιο θεωρητική η προσέγγιση μου ότι θα χωρίσω την ανάλυση μου σε δυο μέρη, στο πρώτο που θα αναφέρομαι σε φανταστικά γεγονότα με φανταστικούς πρωταγωνιστές και στο δεύτερο που θα αναφερθώ σε λίγες σειρές στο θέμα του dim007:
Όταν ένας άντρας μπαίνει σε μια νέα γνωριμία με μια κοπέλα και η κοπέλα μπαίνει στο τρυπάκι να πει ότι έχει σχέση, όταν μιλάνε δυο άνθρωποι αρκετές ώρες στο τηλέφωνο και για θέματα που δεν είναι επαγγελματικά, όταν η κοπέλα δεν έχει σκεφτεί ούτε κατά διάνοια να βγει με αυτόν τον άντρα και τον δικό της σύντροφο για ένα ποτό, όταν ο άντρας είναι ερωτευμένος με την κοπέλα, αν θέλει να λέγεται άντρας δεν θα συνεχίσει αυτή την επικοινωνία εκτός και αν κάνει στροφή 360 μοιρών και δει την όλη επαφή τους σε φιλικό καθαρά επίπεδο. Δεν είσαι άντρας αν το παίζεις φίλος και θέλεις να πηδήξεις. Απαγορεύεται δε δια ροπάλου να αναφέρει τα συναισθήματα του σε μια δεσμευμένη κοπέλα γιατί τότε αν η κοπέλα ενδώσει τότε όπως θα διαβάσετε παρακάτω το μόνο που της αξίζει αυτής της κοπέλας είναι να αρχίσει να τρώει...μπανάνες !!!
Η κοπέλα ακόμα και αν είναι καλά στην σχέση της, δείχνει σημάδια ότι ενδιαφέρεται για αυτό το νέο που μπαίνει στην ζωή της και σίγουρα έναν από τους δυο, αν όχι και τους δυο θα τους θεωρήσει καβάτζα με μαθηματική ακρίβεια στο μέλλον. Θα φτάσει η στιγμή που για άλλον θα κλαίει, αλλού θα κοιμάται, με άλλον αγκαλιά θα θέλει να΄ναι. Θα μου πείτε καλά όλα αυτά τα κατάλαβες επειδή μιλάνε "φιλικά" στο τηλέφωνο ή βοηθάει ο ένας τον άλλον; Ναι γιατί δεν υπάρχει φιλία εξαρχής σε αυτή την σχέση και δεν τρώει σανό η κοπέλα και πολύ καλά καταλαβαίνει αν κάποιος άντρας την μιλάει για τα επαγγελματικά ή την μιλάει επειδή την γουστάρει. Το έχουμε ξαναδεί το έργο σε επανάληψη πολλές φορές, έχει σαρώσει δε όλα τα όσκαρ.
Μου θυμίζει μια παρομοίωση με τις μαϊμούδες, οι οποίες για να πιαστούν σε ένα άλλο κλαδί ενός δέντρου, κρατιούνται με το ένα τους χέρι στο ένα κλαδί του πρώτου δέντρου και με το άλλο τους χέρι στο άλλο κλαδί του άλλου δέντρου. Έτσι είναι και εκείνες οι γυναίκες που βρίσκονται μεταξύ δυο ανθρώπων (αντρών), ο ένας τους προσφέρει την ημέρα και ο άλλος την νύχτα, γιατί τόσο διαφορετικοί άνθρωποι είναι μεταξύ τους. Στα μάτια του ενός αντικρίζει κάτι από το μέλλον της, ενώ στου άλλου κάτι από το παρόν και το παρελθόν της. Δύο άνθρωποι και αυτή χαμένη στη φρίκη, δεν ξέρει ποιον θέλει να διεκδικήσει στο τέλος της ημέρας. Αν διαλέξει τον έναν θα χάσει τον άλλο και το αντίστοιχο. Όμως όταν η γυναίκα φτάσει σε εκείνο το σημείο, θα πρέπει να είναι αυστηρή και απόλυτη με τον εαυτό της γιατί σίγουρα κάτι θα έκανε λάθος. Υποδηλώνει μια τεράστια αδυναμία της κοπέλας, ότι θέλει να έχει συνεχώς κάποιον δίπλα της και δεν έχει μάθει να είναι ολόκληρη μόνη της αλλά θέλει και κάποιον άλλον δίπλα της να την συμπληρώνει. Μια τέτοια κοπέλα για μένα μπορεί χωρίς δεύτερη σκέψη να μας κάνει να πιστέψουμε ότι καταγόμαστε από πιθήκους...eat bananas λοιπόν !!!
Και τώρα ας σταματήσω να μιλάω υποθετικά και να σου πω dim007, παλικάρι μου σε όλα σου τα πόστ το θέμα το βλέπεις από την σωστή οπτική πλευρά. Θέλεις η κοπέλα να είναι καλά, να χαμογελάει και να είναι ευτυχισμένη. Λίγοι άντρες με Α κεφαλαίο επιτρέπουν έναν άλλον άντρα να το κάνει αυτό. Μην την μπερδέψεις την κοπέλα, μην την βάλεις να διαλέξει ανάμεσα σε σένα και στον άλλον, ποτε δεν θα πάρει την σωστή επιλογή, θα νομίζει ότι επέλεξε αλλά θα είναι άλλη μια κοπέλα που θα πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος. Και αν αυτό το κάνει μια φορά μαζί σου θα το ξανακάνει στο μέλλον και τότε εσυ θα είσαι ο άλλος που θα πληγωθεί και τότε δεν ξέρω αν θα την αποκαλείς κυρία και αν θα έχεις δίκιο για αυτό. Ερωτεύσου και αγάπα ανθρώπους που δεν επέλεξαν εσένα αφού πρώτα πλήγωσαν έναν άλλον άνθρωπο. Τα κοριτσάκια είναι κοινόχρηστα και δανεικά, οι γυναίκες που θέλουν έναν άντρα στην ζωή τους είναι αυτές που θα πρέπει να διεκδικείς αυτές είναι που θα πρέπει να χαρίσεις τα πολύτιμα συναισθήματα σου. Άσε την κοπέλα να επιλέξει σε ποια κατηγορία ανήκει και μετά πράξε τα δέοντα.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο. Είθε ο Θεός να σε φωτίσει να κάνεις το σωστό...και συγγνώμη αν σε κάνω να θυμώσεις λίγο με το κείμενο μου, δεν έχω τέτοια πρόθεση ειλικρινά !!!