πάντως τώρα που το σκέφτομαι παίζει και να ήθελε να σου μιλήσει δεν ήξερε πως να τα πει του βγήκε σε άρνηση και μουγκα κι όσο για το "συμβαν " δεν ειπε και οχι αλλά τι ειχε μέσα στο κεφάλι το άφησε να αιωρείται ...
Printable View
πάντως τώρα που το σκέφτομαι παίζει και να ήθελε να σου μιλήσει δεν ήξερε πως να τα πει του βγήκε σε άρνηση και μουγκα κι όσο για το "συμβαν " δεν ειπε και οχι αλλά τι ειχε μέσα στο κεφάλι το άφησε να αιωρείται ...
παιδια audi ηταν ασπρο χαχαχαχα.. ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. λεω να τον αφήσω για λιγο και αν θελει θα στειλει αυτος
καλα κανει να ειναι οτι γουσταρει να ειναι!!!.. 18 χρονων κοριτσακι ειναι.. θα κάνει τα λάθη της και θα επωμιστει τις συνεπειες και θα μάθει απο αυτα πολλα περισσοτερα αποτι μαθαινουν οι ψευτοηθικοι που καθονται να κρινουν ...
αλλοι ζουν και αλλοι κρινουν... διαλεξε τι ζωη θες να εχεις εσυ
καλησπερα ελενη.
ειχες ποτε ολοκληρωμενες επαφες (δλδ σεξ) με καποιον ανδρα?
πατε να φυγετε τον σταματας κανεις στοματικο(προφανεστατα και δεν θα σε φιλουσε μετα...!) και μετα φευγεις με νευρα??18 χρονων?καπου υπαρχει λαθος ή εγω κατι δεν καταλαβαινω.σοβαρεψου και ξεκινα να σεβεσε τον εαυτο σου
BTW εφοσον ειναι ενηλικη και εχει σεξουαλικες σχεσεις,δεν ειναι ''κοριτσακι'',αλλα υπευθυνος ανθρωπος (ή θα πρεπε να ναι)
Σε βλέπει ως πιτσιρίκα και σε εκμεταλλεύεται και για να πούμε την αλήθεια έβαλες και εσύ το χεράκι σου....Γνώμη μου είναι να μην περιμένεις κάτι από αυτόν....ούτε έρωτες , ούτε σχέση κλπ.... Αν δεν μπορείς να ξεκολλήσεις, δείξε του ποια είσαι.... Ότι είσαι συνειδητοποιημένη (αν είσαι) και ξέρεις τι θες...''σε θέλω και είμαι έτοιμη να πληγωθώ και όπου μας βγάλει''...
Τα ίδια λέμε Remedy...Αν θέλει να του κάνει στοματικό, ας το κάνει επειδή θέλει χωρίς να ελπίζει σε μια σχέση, ή ότι θα την ερωτευτεί, θα την εκτιμήσει κλπ....Μαγκιά της θα είναι , αλλά να έχει και επίγνωση της όλης κατάστασης....
Κακά τα ψέμματα ελεύθερη σχέση σημαίνει ότι δεν σε έχω για κάτι παραπάνω.....αλλά άλλο αυτό και άλλο σε έχω για τον π..τσο και σε εκμεταλλεύομαι....να υπάρχει και στο βάθος εκτίμηση και από τις δυο μεριές.....και να περνάνε και οι δύο καλά....