Originally Posted by
katerinakilg
γεια σε ολους..γραφω την εξελιξη μου..καλη δεν τη λες..επειτα απο ενα τριημερο απιστευτου ψυχολογικου πολεμου και ενω εγω εκανα την υπερβαση ξεπερασα τον εαυτο μου για να κρατησω τη σχεση μου( ....)ειμαι ενα ερειπιο.και τιποτα δεν εχει ξεκαθαρισει.δεν μπορω να σηκωθω απ το κρεβατι,νυσταζω συνεχεια..το στομαχι μου ειναι συνεχεια ανακατεμενο..νιωθω οτι σβηνω..μου βαζει πολυ δυσκολα.ολα απ την αρχη..με λεει υστερικη,νευρικη οτι εχω αλλαξει οτι δεν ειμαι ο ανθρωπος που ερωτευτηκε.και λεει οτι εγω πρεπει να τον κανω να με ερωτευτει ξανα.εγω ομως δεν εχω αλλη ενεργεια.ουτε να σκεφτω ουτε να κανω πραγματα..του εχω πει οτι ειμαι σε αθλια κατασταση κι οτι θελω τη βοηθεια του.κι αντι να βοηθησει λεει οτι εγω πρεπει να τον βοηθησω.του τα εχω δωσει ολα.κι αν κατι με εχει φερει σ αυτο το αθλιο σημειο τωρα στη ζωη μου ειναι αυτος.με τις απαιτησεις του.αλλα μ εχει κανει κι εχω προσκολληθει τοσο πολυ πανω του που νιωθω οτι δε μπορω χωρις αυτον.τι μου συμβαινει επιτελους;δεν θελω να ειμαι ετσι..θελω να εχω ενεργεια..να ζω φυσιολογικα οσο γινεται..αλλα οι σκεψεις μου και το σωμα μου με καθηλωνουν..