Quote:
Originally posted by Adzik
?τνοινγκ? αυτο τι ηταν?
παιγνιοθεραπεία !
Quote:
?τνοινγκ? αυτο τι ηταν?
παιγνιοθεραπεία !
Με έκανες και γέλασα..Μπράβο ρε Άντα..Όχι είμαι μόνη ρε....Καλά άσχετο-σχετικό..Άσχετο με ψυχ αλλά μου θύμισε αυτό το γκρουπ πληρωμή......Κομμώτρια μανικιουριστ:\"Μόνο τα φρύδια θα βγάλουμε;;;Πες και σε καμιά φίλη σου μήπως θέλει κάτι γιατί δεν μπορώ να καίω τόση βενζίνη έτσι...Καταλαβαίνεις ε;;;\"Quote:
καλο...χεχεχεχεχεχ....
\"θελεισ να ερθει και αλλοσ?.δεν σου φτανω εγω?....παιδιαααααα ελατε μεσαααα!!!.
Ρε εγώ σκεφτόμουν ότι όλες οι παραθέσεις μας θα ήταν αξιομνημόνευτες για να γράψουμε ταινία,βιβλίο,σήριαλ......Quote:
Originally posted by interappted
τωρα που ειπαμε για ψευδαισθησεις
δρ:ιωαννα πιστευεις οτι υπαρχουν πνευματα?
-ναι
δρ που επιρρεαζουν τη ζωη σου?
-ναι
δρ¨ποσα δαιμονακια καθονται σε εκεινον τον καναπε????
παιδια να τα μαζεψουμε κ να τα γραψουμε σε βιβλιο
δεν ειναι μονο αυτο που λενε τι ακουν οι ψυχιατροι αλλα κ το τι ακουμε κι εμεις απο δαυτους
Κοίτα του έλεγα τρελά του δόκτορα.Έχουν ακούσει πάντως και αυτοί..Δεν λέω......Στην αρχή ξεκίνησα με το ότι είχα τηλεπαθητικές δυνάμεις και γι\'αυτό σκεφτόμουν ότι με σκεφτόντουσαν...Δεν μπορούσα να εξηγήσω αλλιώς το ιδεοληπτικό μου.....Μετά πίστευα ότι κάποιος ήταν πίσω από την πόρτα του σπιτιού μου και με παρακολουθούσε..Ξανά ιδεοληπτικό..Η καλύτερη όμως ατάκα του ντόκτορα ήταν:Μαρία άσε τα μυστικά της σπηλιάς του Νταβέλη και τράβα βρες κανά γκόμενο.....
Αμ τι..Ήταν αυτό που έλεγα παλιά...Ζητείται ψυχασθενής για εκπόνιση διπλωματικής...Quote:
Originally posted by Dalia
Ένας ψυχολόγος (2 φορές πήγα όλο κι όλο σ\'αυτόν) ο οποίος δίδασκε και σε μία σχολή μου είχε πει ότι ήθελε να με δουν κάποιοι μαθητές του και να προσπαθήσουν κι εκείνοι να με βοηθήσουν.Δήθεν θα μου έκανε καλό το να έχω πολλούς θεραπευτές,να συζητάω με διαφορετικά άτομα,να μου δείξουν κάποιες ασκήσεις κλπ.Εννοείται ότι δεν ήθελα και ούτε σ\'αυτόν ξαναπήγα.Ε όχι και να γίνω μάθημα σε σχολή..Δηλαδή όποιος κατάφερνε να με βοηθήσει θα έπαιρνε και καλύτερο βαθμό στο μάθημά του?
Ναι όσο γι\'αυτό......Δηλαδή αν σχημάτιζες γυναικείο ήσουν λεσβία και αν αντρικό στρέητ;;;;Γιατρέ ζωγραφίζω πουλιά τον τελευταίο καιρό..Τι σημαίνει αυτό;;;Quote:
Originally posted by liberchild
Λοιπόν, θα βάλουμε τα παιχνιδάκια εδώ, και θα παίξουμε ένα παιχνιδάκι, οκ?
Σχημάτισε ένα γεννητικό όργανο.
Τέλος. Είσαι λεσβία και να το παραδεχτείς.
-Χαίρετε!
Είχα πάει για το Ρορσά.....Και μου είχε κάτι σχήματα...Μουντζούρα του ελέους....Και θυμήθηκα μία ταινία Εμανουέλα όπου είχε πάει η ψυχασθενής σε ντόκτορ και την ρωτούσε με απορία γεμάτος:Εδώ τι βλέπεις;;;; και όλως τυχαία βρε αδερφέ και στις δέκα καρτέλες έβλεπε:Pussy......στο έθεσε ντε τε όμως ο γιατρός......Παραδέξου το..Εδώ κάνουμε δουλειά...Όχι άιντε χαιντε
Quote:
Originally posted by Kassi
Ρε εγώ σκεφτόμουν ότι όλες οι παραθέσεις μας θα ήταν αξιομνημόνευτες για να γράψουμε ταινία,βιβλίο,σήριαλ......Quote:
-ναι
-ναι
δεν ειναι μονο αυτο που λενε τι ακουν οι ψυχιατροι αλλα κ το τι ακουμε κι εμεις απο δαυτους
Κοίτα του έλεγα τρελά του δόκτορα.Έχουν ακούσει πάντως και αυτοί..Δεν λέω......Στην αρχή ξεκίνησα με το ότι είχα τηλεπαθητικές δυνάμεις και γι\'αυτό σκεφτόμουν ότι με σκεφτόντουσαν...Δεν μπορούσα να εξηγήσω αλλιώς το ιδεοληπτικό μου.....Μετά πίστευα ότι κάποιος ήταν πίσω από την πόρτα του σπιτιού μου και με παρακολουθούσε..Ξανά ιδεοληπτικό..Η καλύτερη όμως ατάκα του ντόκτορα ήταν:Μαρία άσε τα μυστικά της σπηλιάς του Νταβέλη και τράβα βρες κανά γκόμενο.....
ΛΟΛΟΟ...σωστοσ ο γιατροσ...χεχεχεχ...
εγω παλια ενα ιδεολυπτικο που ειχα ηταν οτι ποτε δεν περνουσα μπροστα απο την tv γυμνη γιατι μου ειχε καρφωθει πωσ ακομα και οταν ειναι σβησμενη, μασ βλεπουν...με κρυφεσ καμερεσ...ε και μετα βγηκε ο μπιγκ μπραδερ...¨:P:P
Μιχάλης - Γιατρέ, πολύ καλά τα seroxat, αλλά νομίζω ότι μου δημιουργούν πρόβλημα σεξουαλικό. Γίνεται να τα αλλάξουμε?
Γιατρός - Κοίτα Μιχάλη λίγο πολύ όλα αυτά τα φάρμακα δημιουργούν τέτοια προβλήματα. Έχεις πρόβλημα στύσης?
Μιχάλης - Όχι κανένα
Γιατρός - Έλλειψη επιθυμίας?
Μιχάλης - Όχι, όχι ούτε αυτό. Έχω πρόβλημα εκσπερμάτωσης.
Γιατρός - Δηλαδή?
Μιχάλης - Να...ενώ όλα φυσιολογικά... στην διάρκεια της ερωτικής πράξης... δεν μπορώ να φτάσω σε εκείνο το σημείο που ξεκινάει ο οργασμός.
Γιατρός - Γυναίκα υπάρχει?
loooooooooooooooooooooool
? κουφο..?
γιατροσ- αμφιβαλεισ Αντα οτι μπορω να σε βοηθησω?μηπωσ ανησυχεισ γι αυτο...
Anta - οχι καλε! σασ εχω εμπιστοσυνη!:)
γιατροσ - το ξερω οτι μου εχεισ , γι αυτο ρωταω.
(τι ηθελε να πει ο ποιητησ?λολολ)
ετσι για να ξεφυγω απο την ενταση που δημιουργηθηκε μεσα μουμε το προηγουμενο thread
θα πω ενα γελοιο που εγινε οχι με τον ψυχιατρο αλλα εξω απο ιατρειο ψυχιατρου στο ικα
βλεπω μια γυναικα να καθεται σε μερικες θεσεις πιο διπλα
ημουνα σε φρικη κ ηθελα να γραψω τα χαπια μου
ιωαννα:για εδω ειστε??(δειχνοντας την πορτα του ψυχιατρου)
-ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΟΧΙΙΙΙΙΙ εγω ειμαι για τον κατ \'οικον
ιωαννα:οκ εγω ειμαι για εκει!
παω στο ιατρειο γραφω τα χαπια
συνανταω την ιδια κυρια να περιμενει το ανσασερ
3ος οροφος
καταφτανει το ανσασερ
μπαινει μεσα
μπαινω κι εγω
3 οροφους με κοιτουσε πατοκορφα εντονα κ φοβισμενα
φτανοντας στο ισογειο την πλησιαζω κ της απαυθυνομαι:ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒ!
και καλα τησ εκανεσ τησ προκατελημενησ :P:P:P:P:P εγω θα τησ εβγαζα και τη γλωσσα...
Καλο Μιχαλη...το ωραιο ειναι οτι και εγω οταν επαιρνα τα risperdal ειχα μεγαλο προβλημα με το να φτασω ακριβως στο σημειο που αναφερεις...και ακομα το εχω...σπανια πλεον.Quote:
Μιχάλης - Γιατρέ, πολύ καλά τα seroxat, αλλά νομίζω ότι μου δημιουργούν πρόβλημα σεξουαλικό. Γίνεται να τα αλλάξουμε?
Γιατρός - Κοίτα Μιχάλη λίγο πολύ όλα αυτά τα φάρμακα δημιουργούν τέτοια προβλήματα. Έχεις πρόβλημα στύσης?
Μιχάλης - Όχι κανένα
Γιατρός - Έλλειψη επιθυμίας?
Μιχάλης - Όχι, όχι ούτε αυτό. Έχω πρόβλημα εκσπερμάτωσης.
Γιατρός - Δηλαδή?
Μιχάλης - Να...ενώ όλα φυσιολογικά... στην διάρκεια της ερωτικής πράξης... δεν μπορώ να φτάσω σε εκείνο το σημείο που ξεκινάει ο οργασμός.
Γιατρός - Γυναίκα υπάρχει?
Το περιεργο ειναι οτι τους το αναφερεις και λογικα δεν πρεπει να τους φαινεται περιεργο γιατι ειναι συχνο προβλημα με μερικα ψυχοφαρμακα...αλλα αυτοι κανουν λες και ακουνε κατι περιεργο!!!!
οσα κ να ακουνε οσα κ να γραφουνε οσα κ να εχουν διαβασει για αυτα δεν τα χουν δοκιμασει!!!
εδω οταν απο largactil αλλαζα σε seroquel
για 2 βραδυα πηρα μισο largactil κ μισο seroquel 100 κι 1 tavor 2,5
με το που με ειδε στην συνεδρεια ωσαν το ζομπυ
με ρωτησε με περιεργεια πως ειναι κανεις με αυτη τη μιξη!!!!
Είναι και ο Ευαγγελάτος στη μέση με τα κινητά και τις παρακολουθήσεις που έχει έρθει και έχει δέσει το γλυκό........Δεν είμαι ψυχαναγκαστική..Το επιβεβαιώνει και ο Ευαγγελάτος..Μου παρακολουθούν το κινητό...χεχεQuote:
Quote:
Originally posted by Kassi
-ναι
-ναι
ΛΟΛΟΟ...σωστοσ ο γιατροσ...χεχεχεχ...
εγω παλια ενα ιδεολυπτικο που ειχα ηταν οτι ποτε δεν περνουσα μπροστα απο την tv γυμνη γιατι μου ειχε καρφωθει πωσ ακομα και οταν ειναι σβησμενη, μασ βλεπουν...με κρυφεσ καμερεσ...ε και μετα βγηκε ο μπιγκ μπραδερ...¨:P:P
Φοβούνται ρε..Περιμένουν τπτ στυλ να αφρίζεις από το στόμα και έτσι.......Εγώ πάντως την εκδικησούλα μου σε άτομα που με γελοιοποίησαν την πήρα έχω να πω........Καλά εγώ θα έσπαγα πλάκα παραπάνω.........Θα άρπαζα ευκαιρία και θα της έχωνα και ένα ηχηρό χαστούκι κάτι που μες στην τρέλα σου το δικαιολογούν ενώ αλλιώς είναι κοινωνικά μη αποδεκτό........Ακούν ψυχίατρο και φρίττουν.........Don\'t speak,they don\'t know wht you are saying...So just stop explaining.....Don\'t tell them tht it hurts....Quote:
ετσι για να ξεφυγω απο την ενταση που δημιουργηθηκε μεσα μουμε το προηγουμενο thread
θα πω ενα γελοιο που εγινε οχι με τον ψυχιατρο αλλα εξω απο ιατρειο ψυχιατρου στο ικα
βλεπω μια γυναικα να καθεται σε μερικες θεσεις πιο διπλα
ημουνα σε φρικη κ ηθελα να γραψω τα χαπια μου
ιωαννα:για εδω ειστε??(δειχνοντας την πορτα του ψυχιατρου)
-ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΟΧΙΙΙΙΙΙ εγω ειμαι για τον κατ \'οικον
ιωαννα:οκ εγω ειμαι για εκει!
παω στο ιατρειο γραφω τα χαπια
συνανταω την ιδια κυρια να περιμενει το ανσασερ
3ος οροφος
καταφτανει το ανσασερ
μπαινει μεσα
μπαινω κι εγω
3 οροφους με κοιτουσε πατοκορφα εντονα κ φοβισμενα
φτανοντας στο ισογειο την πλησιαζω κ της απαυθυνομαι:ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒ!