Το αιτημα σας καταχωρηθηκε.
Printable View
Το αιτημα σας καταχωρηθηκε.
Με ένα χρόνο και εξακόσια μνήματα είναι σαν να πηγαίνεις από το δημοτικό στο πανεπιστήμιο σα να λέμε μάθαμε σήμερα πρόσθεση πάμε πανεπιστήμιο από μένα έχεις αρνητική ψήφο γτ κάνει μπαμ ότι ούτε μυρωδιά δεν πήρες πρώτον δεύτερον πρώτα να μάθεις να συζητάς που είναι και το πιο βασικό κι άστα αυτά για κανένα άλλο εγώ δε ξέρω τη δουλειά αλλά φαίνεται ότι δε θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις κάνει μπαμ πρώτα μάθε να συζητάς και μετά βλέπουμε
Κι επίσης αλλά τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας άσε που πρέπει να σαι και μικρός σε ηλικία άρα και σε εμπειρία ζωής οπότε άκυρο
Ας έχετε όσο αρνητική γνώμη θέλετε για μένα (όσοι έχετε). Δεν είναι κακό να λέτε κάτι που σας βγαίνει φυσικά.
Όχι, είσαι απόλυτα ειλικρινής και το απέδειξες. Ότι κακό και να πεις για μένα, πάνω απ'όλα, λες κάτι που σου βγαίνει φυσικά. Μπορείς να μου συμπεριφέρεσαι όσο χάλια θέλεις. Και να με μισήσεις. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, πραγματικά. Δεν μπορώ να σου αλλάξω την σκέψη γιατί αυτό θα ήταν πρώτης τάξεως φασισμός. Επίσης, το να μην κάνει κάτι κάποιος-α που του βγαίνει φυσικά, είναι σαν να μην κάνει την φυσική ανάγκη του-ης.
αν ημουν απολυτα ειλικρινες ατομο (οσον αφορα εσενα για παραδειγμα) θα ειχα παρεμβει στην επιθεση που εκανες στην μελισσα με πολυ ηχηρο τροπο μαλιστα.
εκρινα οτι δεν θα ηταν καλο για την ηρεμια του φορουμ ουτε και για σενα και δεν το εκανα.
στο ειπα τωρα που σκεφτεσαι να αυτοπροταθεις για μοντερειτορ.
αλλο το πως σε κρινω σαν μελος και αλλο το πως σε κρινω σαν υποψηφιο μοντ.
Θετική ψήφος από εμένα....
ατομα που δεν εχουν ανοιξει ποτε θεμα στο φορουμ, δεν ειναι καν κανονικα μελη, αρα η αποψη τους επι του θεματος δεν εχει απολυτως καμια αξια ..
το φορουμ χρειαζεται διαχειρηστες που ενδιαφερονται για τα μέλη του, οχι μονο για τους κολητους του..καθαρους, χωρις διπλοπροφιλα και κλικες...και το χρειαζεται αμεσα...χθες!
ο griswal, γουσταρει να το κανει και το ανακοινωσε και καλα εκανε. δικαιωμα του ειναι! τι σας μπερδευει?