χαχχαχα ευτυχως δεν παω πουθενα.αλλα το θεμα ειναι οτι μολις γινετε μια μλκια γνωστη μετα την κανουν μοδα...
Printable View
χαχχαχα ευτυχως δεν παω πουθενα.αλλα το θεμα ειναι οτι μολις γινετε μια μλκια γνωστη μετα την κανουν μοδα...
εγινε "μοδα" η σεξουαλικη απελευθερωση στα 60ς, μετα η ανταλλαγη συντροφων, η μοδα 90ς ειναι η παρτουζ@ ...οποτε ναι μπορεις να πεις οτι ενω υπήρχε πάντα ...καποιες εποχες αναδυκνυουν ενα "βιτσιο" λιγο περισσοτερο. πάντως πολλοι μπερδευουν το χαρντκορ ως σαδομαζοχιστικο σεξ και αλλοι το
πουλάνε ετσι.
πριν απο τις 50 αποχρωσεις του γκρι ομως υπήρχαν και αλλες ταινιες που αγγιζαν το θεμα αυτο..κι 2 πολυ γνωστες μαλιστα...οι 9μιση εβδομαδες και η αγρια ορχιδεα..που βεβαια εστιαζαν στην υποταγη και στον ελεγχο και οχι στον πονο. η απηχηση δεν ειναι τυχαια...
αμα εισαι 20 και πανω και σκεφτεις πως αλλαξαν τα πραγματα μεχρι τωρα θα καταλαβεις τι θα πει το κανουν ετσι απο μοδα
αν το κάνεις από μόδα θα το φτάσεις μέχρι ένα σημείο που σ αρέσει και θα το σταματήσεις εκει
αλώστε λίγο βια πάντα ανεβάζει την λίμπιντο είτε τράβηγμα μαλλιών είτε σφαλιάρες στον κώλο είτε γρατζουνιες στην πλάτη μέχρι εκεί που ο πόνος δεν μας ενοχλεί και δεν γίνετε αρρώστια και να μη ζητάμε παραπάνω πόνο κάθε φορά
η μοδα συντασετε απο τις αναγκες της εποχης. οσο λοιπον το αρσενικο και το θυληκο χανουν τους "ρολους τους". ο ανδρας κυνηγος και η γυναικα θηραμα ...που ειναι οι κλασσικες μορφες σεξουαλικων ρολων. δημιουργουνται καταπιεσμενα απωθυμενα.
η μοδα του cybersex που ηταν πριν απο την μοδα s&m.. το εικονικο σεξ ισως οδηγησε σε καποια αναγκη που η πραγματικοτητα της ξεπερναει την υπερβολη.
πες μου ποιο παιδι που ζει φυσιολογικα σημερα δεν μεγαλώνει σε βιαιο περιβαλλον ..δεν εχει να κανει με τη οικογενεια. η βια και ο πονος ειναι μερος της ζωης μας.
ποσοι ανθρωποι επιλέγουν τον ψυχικο πονο? ποσους ξερεις να υπομενουν σε μια σχεση που τους ποναει ψυχικα για μεγαλα χρονικα διαστηματα?...γιατι πιστευεις οτι γινεται αυτο? εγω πιστευω γιατι καταβαθως τους αρεσει...
ακριβως! η μοδα καλυπτει τις αναγκες της εποχης..αν η καθυμερινοτητα της μαζας ειναι αυτη τοτε ετσι θα επιταχθει και η μοδα.
αν οι γυναικες αισθανονται οτι οι αντρες σημερα ειναι πιο ευνουχισμενοι ..τοτε η μοδα θα πλασαρει το μοντελο του "αφεντη"
αν οι αντρες γουσταρουν την γυναικα πλεον πιο δυναμικη τοτε θα πλασαρουν τον ρολο της "αφεντρας"..
ποσοι αντρες δεν εχουν φαντασιωθει την διευθυντρια τους... και ποσες γυναικες τον δυευθυντη τους...η εξουσια λενε ειναι αφροδισιακη...
αγαπητή ρεα σε ηλικία 28 έφυγα από μια τέτοια σχέση που γινότανε κάθε μέρα και πιο βίαια
έτσι την είχαν μεγαλώσει κι έτσι συνέχιζαν να φέρονται
ο πατέρας της αλκοολικός η μάνα της αυταρχική
μια μέρα την είχε κτυπήσει ο πατέρας της πάρα πολύ μάτια μύτη
έφυγα πολύ δύσκολα απ αυτή την σχέση
Εγώ έχω την άλλη ανωμαλία επειδή άκουγα μπινελίκια και δούλευα για καιρό τώρα είναι μερικές μέρες που σηκώνομαι και θέλω να ακούσω μπινελίκια για να πάρω τα γραδα μου μου μείνε αυτό το κουσούρι σημειωτέον είμαι ευαίσθητος σε νορμάλ κατάσταση και δε βρίζω εκτός αν νευριάσω που αυτό δε γίνεται συχνά αλλά απέκτησα ανοχή στο μπινελίκι πλέον άλλη ανωμαλία είναι αυτή έτσι έβαλα και κατάθλιψη