Originally Posted by
katerina-e-x
νομιζω τρελαινομαι...
Γιατι το καταφερνει να με κανει να νιωθω τοσο κακια και αχρηστη ως μητερα? Μηπως οντως τελικα ειμαι αφου σκεφτομαι να κανω αυτο το κατι καλυτερο για μενα?
Πακεταριζα σε κουτες τα προσωπικα μου κι ο,τι σκεφτομουν πως δεν θα υπηρχε ουτε μια περιπτωση να χρειαστει...ετρεχα μερες για να τακτοποιησω να της αφησω το αμαξι και το μηχανακι μου για να μετακινειται (με πληρωμενες ασφαλειες στο ονομα της ως νεα οδηγος,για 1 χρονο) οποτε με χρειαστηκε ημουν διπλα της...
κι αυτα που ακουω ειναι πως δεν της προσφερω τιποτα,πως δεν νοιαζομαι για εκεινην,πως με ενδιαφερει μονο η ζωουλα μου και το να περασω εγω καλα,πως θελω να γυρισω στον πατερα της για τα λεφτα του,πως την πεταω εξω απο το σπιτι μας και καμμια σωστη μανα δεν θα το εκανε αυτο...πως ειμαι αρρωστη (εδω οκ το εμπεδωσα πια)...πως ευχεται να μου καει το σπιτι και να παθω ζημια....πως.... πως....και ποσα ακομα που ντρεπομαι να τα ξεστομιζω....
Φυσικα και το τελειωτικο χτυπημα δεν αργησε να ρθει...το περιμενα αλλωστε...
Πως με το που θα πουλησω το σπιτι μας και παει να μεινει σε αλλο σπιτι...δε θελει ξανα παρτιδες μαζι μου κι οτι θα με ξεγραψει ως μανα...
δεν εχω λογια,λογικη...
ειναι οι στιγμες αυτες που νιωθω κακια τωρα και θελω να της φωναξω οκ φτανει πιααααα φτανει!
Φευγω χτες!!! Δεν παω στο πατερα σου αφου ουτε κι αυτο θελεις τελικα αλλα και δεν μενω αλλο εδω μαζι σου!!!
Φευγω στο οπου να ΄ναι!
Τελειωνει και καθε υποστηριξη ομως απο μερους μου και σου ευχομαι ΟΛΑ μα ΟΛΑ να σου ερθουν ομορφα κι οχι οσο ασχημα μου ευχεσαι εσυ....
μουδιαζει το μυαλο μου...κενα στην μνημη,στην συγκεντρωση...υπνος με διαλειμματα...δυσπνοια...σφι ξιμο στην καρδια...
τρελαινομαι?? εχω τρελλαθει ηδη και δεν το αντιλαμβανομαι?