Το ότι αντίλαμβάνεσαι όμως ότι είναι λανθασμένος είναι πολύ σημαντικό! !! Θεσε επιχειρήματα λοιπόν για να αποδείξεις ότι οι σκέψεις αυτές είναι λανθασμένες και πει σε τον εαυτό σου να την δει αλλιώς! ! Και εννοείται άλλαξε ότι αλλάζει! Μη μασάς! !
Printable View
Το ότι αντίλαμβάνεσαι όμως ότι είναι λανθασμένος είναι πολύ σημαντικό! !! Θεσε επιχειρήματα λοιπόν για να αποδείξεις ότι οι σκέψεις αυτές είναι λανθασμένες και πει σε τον εαυτό σου να την δει αλλιώς! ! Και εννοείται άλλαξε ότι αλλάζει! Μη μασάς! !
Προσπαθω βρε φλερ, λιγες φορες τ πετυχαινω παλι τρωω τΑ μουτρα μου και η κατασταση εμμενει! Απλα τα παιρνω στ κρανιο
γιατι ειμαι νέα κοπελα και περνάει η ζωη μου ετσι απ μπροστά..και κλασσικα ζηλευω κ εγω τους συνομηλικους μ..κ αλλα τετοια ωραια
Τι σε ρίχνει βρε νεράιδα κι ? Γιατί τρως τα μούτρα σου? Τα ξερω πολύ καλά αυτά. ..τύψεις για τη ζωή που χανεται. ..αχ...δεύτερη ζωή δεν έχει. ..αχ και βαχ
δεν θα ηθελα να μιλησω δημοσίως για αυτα, αν θελεις μιλαμε με πμ, email Κτ!
εμ..δεν ειναι ο,τι καλυτερο να περνας τα νεανικα σου χρονια ετσι..κ μην συγκεκριμενοποιησω μονο εμενα
για τον οποιονδηποτε δεν αξιζει να περναει τη ζωη του ετσι...οπως ελεγε κι η γιαγια μου υγεια μου , πλουτη μου!!
Ναι Συγγνώμη αν έγινα αδιάκριτη!!! Αν θέλεις μιλάμε με πμ...και εγώ στεναχωριεμαι τόσο για εμένα όσο και για όποιον το περνά. ..σε φάσεις αισιοδοξίας (με πιάνουν αναλαμπές) γίνομαι υπεραισιοδοξη..δε διστάζω να τα κάνω όλα πουτ@@να για να γίνΩ ευτυχισμένη. ..και μετά πέφτω. ..ή γιατί δε μου βγαίνει ή συνειδητοποιΩ το ακατόρθωτο του πράγματος. ..αχ μια αναλαμπή χρειαζόμαστε να αλλάξουμε τα πράγματα η να τα δούμε αλλιώς. ..αρκεί να κρατήσει. ..