Πρώτα από όλα λυπάμαι για τον πατέρα σου!
Αν αυτός ο ''άνθρωπος'' που είναι πατέρας μου,είχε τρόπο να πει αυτό που ήθελε,τότε θα τον άκουγα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να του ζητήσω συγγνώμη!
Για την μάνα μου έχω μετανιώσει,αλλά για αυτόν όχι!
Printable View
Ο πατερας σου ανησυχει για σενα και μεις ολοι εδω ανησυχουμε για σενα με το να λιμοκτονεις και να μεινεις μισος δεν θα βρεις ομορφη γκομενα μην τον παρεξηγεις αυτος ειναι ο τροπος του κι εγω στην θεση του τα ιδια θα ελεγα και χειροτερα και σημειοτεον ειμαι πολυ διαλακτικη και ηπιων τονων
Πάντως η όλη κατάσταση σήμερα με έχει ρίξει πολύ,και νιώθω πολύ χάλια το στομάχι μου...
Λέω να μην πάω γυμναστήριο,τι λέτε?
Εγώ λέω να πας να φας τίποτε σουβλάκια να στανιάρεις.Να σε ρωτήσω κάτι άλλο? Η σχέση σου με τους γονείς σου έτσι ήταν πάντα?
Αυτά που έχεις γράψει για θανάτους κτλ μου ακούγονται πολύ σοβαρά.Ακόμη και εγώ που έχω παράπονο απο τον τρόπο που με μεγάλωσαν οι γονείς μου και είπα στην μάνα μου "καλύτερα να είχες κάνει έκτρωση" όταν μια φορά με έφερε στα όρια μου,δεν ευχήθηκα ποτέ μου να πεθάνει..
Θα κάνω τον κακό και θα σου πω ότι περιμένω να βάλεις πρόβλημα απλά δε ξέρω τι και δεύτερον το περιμένω μέχρι τα τριάντα σου όχι τώρα κανείς μπαμ ότι θα βάλεις πρόβλημα να ξέρεις να στο πω απλά μόνο εσύ μιλάς έτσι εδώ μέσα οπότε καταλαβαίνεις κι εσύ το πρόβλημα κάποια στιγμή θα το αντιληφθείς κι εσύ ο ίδιος μόνος σου θα ζητήσεις βοήθεια κάποτε
Πόσο καιρό πας γυμναστήριο?
Ο γυμναστής δεν σου έχει πει τι να τρως, πρωτεΐνες κλπ? Εσύ τι τρως? Κάνεις διατροφή με πολλά γεύματα κι έτσι?