-
Προφανώς και είμαι εκτός θέματος στα περισσότερα άμα ήμουνα καλά δε θα μουν εδώ εμένα με νοιάζει η υγεία μου πάνω από όλα και χέστηκα ποιος θα έρθει ποιος θα φύγει και ποιος θα ναι Μοντ και ποιος δε θα ναι σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ με τον κάθε ένα που δεν τον ήξερα κι όλα άμα χάσεις την υγεία σου θα καταλάβεις τώρα λέμε βλακείες όπως πάντα εσύ με τα μεγάλα λόγια κι εγώ εκτός θέματος όπως πάντα δεν πρόκειται να παλέψω για κανένα άλλο πέρα από τον εαυτό μου και το ίδιο συστήνω να κάνεις κι εσύ και άσε το κυριγμα για κανένα άλλο στο επίπεδο που είσαι νοιάζεσαι ακόμα για τις αδικίες στο επίπεδο που είμαι νοιάζομαι για επιβίωση και για ποιότητα ζωής μπορώ να ασχοληθώ με κάποιον μέχρι εκεί που δεν αποβαινει εις βάρος μου γτ πολύ απλά το κάνα κι έφαγα τα μούτρα μου αν θες κι εσύ να αφήσεις τα λόγια και να κάνεις κάτι πραγματικό για τον εαυτό σου χαρά μου να το ακούσω αλλά μέχρι τότε θα λέμε μόνο λόγια άνοιξε ένα θέμα και πες μου που βελτιώθηκε η ζωή σου επειδή συμμετέχεις εδώ να κάτσω να σε ακούσω και ότι θες εμένα ας πούμε μια φορά στο τόσο ξεπερνάω το πρόβλημα μου εκείνης τη στιγμή και μετά φυσικά έρχεται άλλο πρόβλημα αλλά γενικά που και που προχωράω λίγο αργά βέβαια πολύ αργά
-
Εγω παλι δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να συζητάμε ξανα και ξανα την αποχώρηση ενός μέλους που μόνος του επέλεξε. Εσυ Παυλινα τον ρωτησες αν θελει να τον αναφέρεις συνέχεια; Νομιζω μονη σου έλεγες σε αλλο θέμα να μη μιλάμε για αυτον αφου δεν ειναι εδω. Ο griswol επέλεξε μόνος του να αποχωρήσει, δεν τον απέκλεισαν οι διαχειριστές αρα φαντάζομαι αν θελει μπορει να γυρίσει. Το να συζητάς εσυ αν θα ερθει ή οχι κάποιος αλλος ποιο νόημα εχει; Αν θελει να το κανει θα το κανει και τελος. Απο κει και πέρα δεν βρίσκω το λογο ούτε να γυρίζουν μέλη σε φόρουμ που έχουν εκφράσει την αντίθεση τους για το πως λειτουργει, ούτε μέλη που ηδη βρίσκονται εδω να μη φεύγουν αν αυτο δεν τους εκφράζει. Κανεις δεν ειναι εδω με το ζόρι απο οτι ξερω. Και το θέμα νομιζω οτι δεν εχει καμμιά σχέση με την κατηγορία ψυχωσεις.
-
Και συμφωνώ με το μνημόνιο. Κάποιοι απλα αρέσκονται στο να δημιουργούν καταστάσεις και αφου το αλλο θέμα σταμάτησε να κινείται ας ανοίξουμε καινούργιο να κανουμε ιστορια.
-
μελισσα συγνωμη που παρεμβαινω αλλα με την ιδια λογικη και εσενα αφου δεν συμφωνεις με το θεμα μπορεις να μην ασχοληθεις.
-
Δεν ήξερα να σε ρωτήσω ποτε θα λεω την άποψη μου και ποτε οχι ρεα, συγνώμη κιόλας ε;
-
Ειρηνη υμιν.. griswol παιδι μου αμα διαβαζεις , ελα πισω . Δεν σε εδιωξε κανεις , δεν ηθελε κανεις να αποχωρησεις . Αιντεεεε!
-
pavlina,
η συζητηση που άνοιξες με τίτλο "δεν ειναι σωστο που εφυγε ο griswol" θα είχε νόημα αν το μέλος είχε αποκλειστεί από το φόρουμ.
Με δεδομένο ότι μόνος του ανακοίνωσε την αποχώρηση του και ζήτησε τη διαγραφή του, κλειδώνω το παρόν θέμα.
Οιτδήποτε περαιτέρω, μπορείτε να το συζητήσετε με τον griswol η με όποιον άλλο, σε προσωπικά μηνύματα, σε email ή οπουδήποτε εκτός του φόρουμ.
Ευχαριστώ,
Α.