Originally Posted by
Asiatas
Αυτή είναι 24 χρωνών.
Σε γενικές γραμμές δεν είναι άνθρωπος που θα τον πεις "ό,τι να 'ναι". Εκτός από αυτές τις δύο φορές που με κάνανε απλά να χάσω πάσα ιδέα... Και χθες για παράδειγμα μου θύμισε με τη στάση της πως ήταν όλο το διάστημα που είμασταν μαζί. Μου είπε ακόμα ότι είναι κρίμα να πετάξουμε αυτό που είχαμε και ότι είναι πλέον σε θέση να ξέρει τι θέλει, ότι θέλει να είμαστε μαζί και ότι με προσπάθεια θα κάνουμε αυτά που ονειρευόμασταν κλπ.. Γενικά ακόμα και όταν γράφω όλα αυτά καταλαβαίνω ότι είναι π@παριές και ότι πρέπει να το δω ψυχρά, αλλά μου είναι κομματάκι δύσκολο.
Δεν έχω ακούσει κάτι διαφορετικό από τον καθένα, απλά επειδή αλήθεια έχω μπερδευτεί με το τι νιώθω και το τι θέλω όλα αυτά έχουν αντανάκλαση και στη σημερινή μου σχέση. Ίσως πρέπει να καταπιέσω τα συναισθήματά μου και να συνεχίσω χωρίς καμία επαφή και να δω μήπως μπορεί να μου περάσει. Απλά αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί και όλα είναι περίεργα και πρωτόγνωρα. Στο παρελθόν όλα ήταν πιο ξεκάθαρα. Τώρα είναι ένα κουβάρι. Υπάρχουν δηλαδή στιγμές που ενώ είμαι με την κοπέλα μου και είμαστε τέλεια και νιώθω αλήθεια πράγματα, εκείνη την στιγμή μου σκάνε αναμνήσεις και με ρίχνουν κατακόρυφα. Και απλά φοβάμαι μην τυχών και δεν απολαύσω τίποτα στο τέλος...