Originally Posted by
rea
καλημερα κατερινακι, ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα.
εμενα η πρωτη γιατρος ήταν ψυχολόγος... πριν πάνω απο 10 χρονια..δεν διεγνωσε καταθλιψη ..δεν διεγνωσε τιποτα. ημουν απλα κακοποιημενη
ο 2ος ηταν ψυχιατρος του εοπυ, την διαγνωση μου την ειχα κανει μονη πριν απο αυτον ..πήγα του ειπα τι εχω μου εγραψε κατι βομβες
οπου ο 3ος ψυχιατρος επεισης του εοπυ μου είπε οτι πρεπει να κοψω γιατι υπάρχει κινδυνος μανιας και μου εγραψε αλλα ψυχοφαρμακα τα οποιοα το ενα ηταν για σχιζοφρενεια, επεισης χωρις ποτε να μ εχει κανει διαγνωση... λιγο δυσκολο να ανοιχτεις σε εναν ανθρωπο που κοιταει μονιμως τον υπολογιστη του.
και ετσι τα εκοψα ολα. γιατρους και φαρμακα
ειναι μεγαλο ζητημα η θεραπεια, μεγαλο προβλημα γενικα.καποιοι τυχεροι επεσαν σε καλους γιατρους αλλα πολλοι ατυχοι σε κομπογιαννητες. ακομα και αυτοι ομως με τον τροπο τους με βοηθησαν.. θελω να πω...το μυστικο τελικα νομιζω οτι ειναι να ΘΕΛΕΙΣ πραγματικα να βοηθηθεις, να μπεις στην διαδικασια να παλέψεις ..να ψαχνεις να βρεις τροπους..απο εκει και πέρα ακομα και λάθος να ειναι ο τροπος εισαι στην σωστη κατευθυνση, θα δοκιμασεις και αλλον τροπο και αλλον ... αλλοι το πάνε απο λαμια και αλλοι το πάνε ευθεια ...τ θεμα ειναι να φτασεις καπου!
το ξερω οτι τωρα εισαι πολυ φοβισμενη για το ποιον δρομο θα πρεπει να ακολουθησεις, χωρις να το ξερεις ομως εισαι ηδη σε εναν δρομο, το ψαχνεις...δεν σε αφηνεις στη μοιρα σου, στο ελεος της αρρωστειας σου. στην αρχη ολα θα σου φαινοντε λιγο χαος ..αλλα αν επιμεινεις σιγα σιγα θα βρεις τον δρομο σου. δοκιμασε τα ολα...τι εχεις να χασεις?
προσεχε στην οδηγηση ... εκει εχω ενα κολπο για να ξεπερασω την καθε ανασφαλεια μου... μουσικη στο ΤΕΡΜΑ!!... ειμαι το καραγιωζακι που χορευει με το τιμονι και οι γυρω με κοιτουν με απορια...και με λιγη ζηλια ;)