Originally Posted by
ΝΙΚΙ
Καλησπέρα σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Ευτυχώς έφυγα απο το σπίτι εδω και ένα μηνα βέβαια οχι πολύ μακριά..Αλλά δεν με βοηθάει συνεχίζει να το κάνει και τώρα που μένω μόνη...Συνήθως παω τα σαβ/κα και είναι ευκαιρία για αυτήν να με πληγώνει...Τις λέω τώρα που νοικιάσα νοιώθω ήρεμη και μου λέει ναι,θεός ξέρει τι ζωή κάνεις σαν μια του δρόμου.Το παιδί είναι καλό, έχουμε επικοινωνία και κατανοεί τις ευαισθησίες μου...Αλλά εγώ δεν αντέχω το κάνει επανελημμένα. Και πέρα απο αυτό, δεν κάνω σεξ απο σεξουαλική αναγκη, στα πλαισια μια σχέσης έγινε αυτό απλά δεν ταιριάξαμε. Θα με κηνυγάει μια ζωή το παρελθόν ετσι λέει και δεν θα σε βλέπει κανεις σοβαρά. Να συγκατοικήσω;; ας γελάω αν το μάθει τελείωσα..Θα πρέπει να με παντρευτεί πρώτα.. Δεν θα έλεγα οτι είναι βαθιά θρησκευόμενη. Απλά συνέχεια μου λεει το παράδειγμα με τον μπαμπά μου, εγώ μόνο τον μπαμπά σου και παντρεύτηκα..Εχω καθαρό το κεφάλι μου εσύ είσαι στιγματισμένη. Πως με άφησαν να χωρίσω;;;;Γιατι είδαν τι καλό άνθρωπο μου πήραν μέτα..Γύρισαν όλα πάνω τους και μιλαω ειδικά για την μητέρα μου καθώς ο πατέρας μου είναι πιο χαλαρός και δεν ήθελε να τον παντρευτώ απο την αρχή..