Aυτα τα καψωνια τα εχω περασει με την χολη μου κατα καιρους.. διπλα μου να σαβουριαζουν και εγω να δακρυζω..
Printable View
Μετα ομως ερχονται τα παγωτα μετα οι σοκολατες γτ κανει κρυο μετα τα μελομακαρονα τα τσουρεκια ...ασε δεν γινετε να κανουμε διαετα
Y...οποιος θελει να κλεψει να με βαλει σε ενα κελι χωρις φαι ΤΩΡΑ ειναι η καταληλη στιγμη
Υ2 η σοκολατα εχει κακαο το κακαο προ ερχετε απο δεντρο ΑΡΑ η σοκολατα μετραει ως σαλατα
Βγαλσιμο φρονιμητη να εχουν παραγγειλει πιτσα η αδερφη μου να τρωει μερεντα με το κουταλι και να εχουμε παστιτσιοοοοοοοοο
Γιανκ αυτο το κανω αλλα σε αλλες περιπτωσεις ;-) ( και ελεος δεν ειναι αναγκη να παθουμε δυο συνδρομα στερησεις ταυτοχρονα)
Παντως ευκολο πραγμα η διαιτα δεν ειναι.. προσωπικα προσκυνω καποιους ανθρωπους που απο την βαθια παχυσαρκια εχουν φτασει να γινονται κορμαρες . Αυτο που το κανει δυσκολο ειναι η ελλειψη υπομονης , το να θες αποτελεσματα εδω και τωρα , πραγμα που δεν γινεται.
Ενοητε respect ειχα δει ενα βιντεο με εναν που στην αρχη ηταν 159 κιλα και επαθε ενα ταυματιςμο στο ποδι του ειπα οτι δεν θα ξανα περπατηςει συν οτι ειχε και το βαρος και αρχισε γιογκα και διετα και εγινε περιπου 70 εαν θυμαμαι καλα και στο τελος μας δειχνει οτι τρεχει κα ποσο λαθος καναν οι γιατροι
Αυτα τα ατομα τα παρομοιαζω σαν τους βαρεις καπνιστες , εκεινοι δλδ που καταφερνουν να κοψουν το τσιγαρο ειναι οι λουλαδες σε συγκριση με εκεινους που μπορει να καπνιζουν 7-8 τσιγαρα και δεν μπορουν να το κοψουν.
Ετσι ειναι και τα ατομα με πολλα πολλα κιλα .. βλεπεις ανθρωπους που κυριολεκτικα περνανε στην απεναντι οχθη και ανθρωπους που μπορει να θελουν να χασουν 5-7 κιλα και να μην εχουν καμια αυτοσυγκρατηση.