Εγώ ένα ξέρω ότι όλοι θέλουνε να μας πατήσουνε...
Printable View
Εγώ ένα ξέρω ότι όλοι θέλουνε να μας πατήσουνε...
Fun fact...σε γνωστό μου στη δουλεια του χρωστάνε 4500 ευρώ χαχαχαχα...με εναντι τη βγαζουν, ειναι πια ουσιαστικα σκλάβος για ένα χαρτζιλικακι...εθελοντης βασικα για τη ψυχη της μανας του. Κι εμενα με πληρώνουν ανά δίμηνο, θα φάω κι εγώ στο τέλος φέσι κάνα 400ρι. Πολύ λυπηρα τα πραγματα, δεν ξερεις να κλαψεις η να γελασεις...αλλά έτσι είναι. Κατάντια. Εσύ καλά εισαι, παρά πολύ καλά. Ξέχασε το.
Τελοσπάντων βρε παιδιά ας αφήσουμε τα λεφτά αλλά όλα αυτά που μου έλεγε ότι αυτοί ξέρουν για το αν ήμουνα εγώ καλή στην δουλειά μου και ότι κακώς επιμένω εγώ ότι ήμουνα καλή και ότι καλά κάνανε και με διώξανε και όλα αυτά.... με πιο δικαίωμα εξακολουθεί να με μειώνει; Και επειδή της είπα εγώ ότι εσείς χρωστάτε της Μιχαλούς άρα δεν μπορεί να ξέρετε αν ήμουνα καλή στην δουλειά μου ή όχι, βγήκε και από πάνω ότι την μείωσα εγώ τάχα.
Από την αρχή του περιστατικού έγραφες πως κάτι δεν σου άρεσε και πως δεν πήγαινες χαρούμενη στην δουλειά.Ε αυτό όλο έβγαινε προς τα έξω.
Η Ζωή έχει και την απόρριψη μέσα.Πρέπει να το δεχτείς και να προχωρήσεις βελτιώνοντας τις όποιες αδυναμίες σου.Έτσι θα βελτιωθείς και σε επόμενη δουλειά & δεν θα ξανακάνεις τα ίδια λάθη.Μη κολλήσουμε τώρα στην παλιά δουλειά.Πάει πέρασε.Γύρισε πλευρά στην κασέτα!
Αν θυμαμαι καλα απο την δουλεια ελειπες μερες κανοντας την αρρωστη.. ουσιαστικα μονη σου εφυγες . Αυτο ασχετο με την πληρωμη σου.. δεν σε κατηγορω για κατι ανελαβες δυσκολο περιστατικο αλλα οπου και να πας δεν ειναι πουθενα χαλαρα πανω σε αυτη την δουλεια. Ακομα και στο δημοσιο.. θα εισαι μονη με 35 ατομα και θα μασουλας τις μπουκλες σου.
Τύπου "και χάρη σου κάνουμε έχεις ένα χόμπι να ασχολεισαι τόσος κόσμος κοβει φλέβα άνεργος από πίσω σου"... Όταν ζήτησα εγώ τα δεδουλευμενα μου καποια στιγμή απο την υπεύθυνη ήρθε την άλλη μέρα ο ιδιοκτήτης ούτε λίγο ούτε πολύ να με εκφοβίσει και να μου πει ότι είμαι αναλώσιμη > : / Εκμετάλλευση από τον κάθε κουτοπόνηρο " επιχειρηματια" στο φουλ.
Εμένα πάντως πρώτη φορά μου φέρονται τόσο βρώμικα και δεν ντρέπονται ούτε την ασθένεια του αδελφού τους δεν σέβονται.
Δελφίνι μη το ψαχνεις. Βρώμικα φέρονται παντού πλέον σε αυτά τα θέματα σε όλους τους κλαδους, η τραγωδία είναι πως το συνηθιζεις, προσαρμόζεσαι, πράττεις αναλογα και προχωράς. Και η βρώμα που λες εξαπλώνεται. Καμία δουλειά δε γίνεται σωστά από όσες έχω δει "από μέσα". Όχι μα μου στις πληρωμές όχι μα μου στις παροχές όχι μα μου στους νόμους όχι μα μου τα παραθυράκια να μα μου οι λαμογιές...Μία συνήθεια είναι όλα πια, λυπηρο αλλα ετσι ειναι. Όπως λέει και το μέλος μνημόνιο αν αρχίσουμε με αυτά δεν θα τελειώσουμε. Τεσπα φουντωνω χωρίς λόγο. Πρώτη φορά λες σου φερθηκαν τόσο βρώμικα. Αμ δε θα είναι και η τελευταια. Απλά άλλη φορά πάρε τα μέτρα σου όσο μπορείς.
Τι να πω εδώ θέλουνε να μου πάρουνε και τα χρήματα που μου δώσανε ότι δήθεν χάλασα την αναρρόφηση. Θέλουνε να μου πάρουνε πίσω τον μισθό.
Πάντως όσο ήμουνα εγώ εκεί ο ασθενής μου δεν έπαθε τίποτα κακό άρα μέτρια θα ήμουνα στην δουλειά μου. Αυτοί γιατί με διώξανε?
Βρε δελφινάκι μου,εσύ μπορεί να ήσουν καλή στην δουλειά σου αλλά σ αυτούς μπορεί να τους φταίνε όλα. Είναι μεγάλη συμφορά αυτό που τους εχει βρει, δεν πρόκειται για έναν ηλικιωμένο αλλά για έναν νέο άνθρωπο και αυτή η ασθένεια θα έχει επηρρεάσει τη ζωή όλων σ αυτό το σπίτι. Μην νομίζεις οτι θα είναι και ισορροπημένοι ψυχολογικά με τέτοιο "σταυρό" που έχουνε.
Παράτα τους και μην το σκέφτεσαι αρνητικά. Αν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου και τέλος.