λοιπον, πραγματικη ιστορια.
καποτε ειχα παραπανησια κιλα (αρκετα), ομορφουλα στο προσωπο, οχι να το παινευτω, αλλα ειμαι .φοβερο μαλλι, αναλογιες τελειες, ΑΛΛΑ ΚΙΛΑ !!!!
ειχα γνωρισει λοιπον 2 γκιοσες. η μια πιο ασχημη και πιο κακια απο την αλλη. σαν τις κακες αδερφες της σταχτοπουτας φαντασου τες. μυτες/χειλια μαγισέ, μυαλα και φθονος δεν στο συζηταω κλπ.
με εθαβαν λοιπον η μια στην αλλη για τα κιλα μου και για τον σουπερ ανδρα που "χωρις να το αξιζω" ειχα διπλα μου (καλοθελητες, ολα μαθαινονται) και δεν μπορουσαν να σταυρωσουν ουτε ανδρα ουτε γυναικα απο την κακια , την βλακεια και την ασχημια.
εσκαγαν λοιπον, γιατι θεωρουσαν τα νορμαλ κιλα σουπερ εισιτηριο για την καρδια ενος ανδρα, αλλα δεν εβλεπαν ανδρα διπλα τους ουτε με αιτηση πρωτοκολλημενη.(οι ξεπετες δεν μετρανε).συκοφαντιες, δολιοφθορες, εκαναν πολλα και επεσαν ολα στο κενο.
καποτε και ασχετως με τις γκιοσες (προφανως), αποφασισα να χασω τα περιττα μου κιλα γιατι ετσι γουσταρα.
ε το πιστευεις οτι οσα εχασα τα εχουν μοιραστει αυτες οι δυο και εχει γινει η μια σαν τον ορεστη μακρη (κοιλαρα και ποδια καλαμακι) και η αλλη σαν ανδριωτισα παραμανα, και ε χουν και τα κιλα που κοροιδευαν επιλπεον της ασχημιας τους και της κακιας τους?
ανδρας, ακομα ουτε με κυαλι...