Originally Posted by
Anna Mar
Καλησπερα παιδια!
Τις τελευταιες 2-3 εβδομαδες η αδερφη μου εχει αναπτυξει παραξενη συμπεριφορα..ειναι 33 χρονων , εχει ενα παιδι 4 χρονων και ειναι παντρεμενη..ο ανδρας της δουλευει σε διαφορετικη πολη..και που λετε λοιπον το τελευταιο διαστημα μου κανει διαφορες σκηνες..ξερει οτι η σχολη μου ειναι ζορικη, με πολυ διαβασμα και καθε φορα που της λεω οτι την ταδε ωρα θα κατσω να διαβασω με παιρνει τηλεφωνο και δεν λεει να το κλεισει..αν δεν το σηκωνω με παιρνει 4-5 φορες συνεχομενα..εγω σπουδαζω σε αλλη πολη..μενει σε αποσταση 4 ωρων με μενα..ερχεται συχνα με το αμαξι κτλ..με ρωταει ολη την ωρα για το αγορι μου αν θα μεινουμε μαζι κτλ (με το αγορι μου τα εχω απο τοτε που ημουν 17, εδω και 2 χρονια περιπου).. Και μου λεει ολη την ωρα "κι εσυ τωρα εισαι φοιτητρια " και μπλα μπλα .ολη την ωρα για την φοιτητικη μου ζωη μου λεει..εντωμεταξυ παω στο σπιτι μιας κοπελιας φιλης μου για να διαβασουμε κτλ και μου κανει σπασιμο με τα τηλεφωνα, προσπαθει να επεμβει στην προσωπικη ζωη μου, με ρωταει αν εχω προχωρησει με το αγορι μου, αν εχουμε σκοπο να μεινουμε μαζι, καθε ποτε μιλαμε, αν μιλαμε στο viber ή και κανονικα στο τηλεφωνο, καθε ποτε τον βλεπω κτλ...εντωμεταξυ και η ιδια εχει σπουδασει αλλα δεν εχει δουλεια, με τους γονεις μου ειναι τσακωμενη και δεν μιλανε εδω και μηνες..πφφφ καποιες φορες κιολας ειχε βαλει πανω την μανα μου να μου κανει φασαριες, αλλα η μανα μου ποτε δεν μου εκανε..εγω με τους γονεις μου εχω πολυ καλες σχεσεις...εσεις τι πιστευετε;; ζηλευει ή οχι; οι γονεις μου μου λενε να μην της λεω τιποτα για το τι κανω ουτε στην προσωπικη μου ζωή ουτε ως φοιτητρια.ποια ειναι η γνωμη σας;