Ποιον λογο ρε φιλε? Μετράει ο λογος στις Γυναικες?
Στις Γυναικες μετραει η ομορφία, ή το χρήμα, ή τα μπράτσα, ή το υψος, ή η εργασιακη επιτυχία, ή η διασημότητα, ή ενας συνδυασμός απο τα παραπανω.
Printable View
Σελτζούκο πόσο χρονών είσαι; Έχεις κάνει σεξ με γυναίκα; Τι θεωρείς πως σε κρατάει πίσω στο να μην έχεις σχέση; Να υποθέσω όλα αυτά που αναφέρεις πιο πάνω είναι στοιχεία τα οποία δεν έχεις; Αν ναι τότε θα σε ρωτήσω λόγω περιέργιας, τι ύψος έχεις και πόσα κιλά είσαι;
Οπως και να είναι σημασία έχει ότι εμείς δε θα είμαστε εκεί για να ζήσουμε την ενδεχομένως νέα εποχή εκτός και αν μέχρι τότε έχει ανακαλυφθεί κάτι που θα επεκτείνει το μέσο όρο ζωής του ανθρώπου στα 150 χρόνια
εγω παλι πιστευω πως σε εκατο χρονια ο ανθρωπος θα εχει ξαναγυρισει πισω στην προτωγονη μορφη του...εκει που προσπαθουσε να βρει τροπο να αναψει φωτια...κτλ Γιατι? λογο του τριτου παγκοσμιου πολεμου!!! ''δεν ξερω με τι οπλα θα γινει ο τριτος παγκοσμιος πολεμος αλλα ξερω πως ο τεταρτος θα γινει με πετρες, δωρατα και σπαθια'''!!!!!!
Κοίτα εγώ τις προσβάλλω που και που γιατί ξέρω ότι όλες είναι κλέφτρες δηλαδή στη δικιά μου τη ζωή στήριξα πολλές και σα φίλος και σα γκόμενος αλλά για άντρα διάλεξαν άλλον οπότε τσάμπα και η αγάπη τσάμπα και η καψούρα τσάμπα και όλα αλλά πιστεύω είναι παρτακηδες παρόλο που μακράν από άντρες έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και σαν ομορφιά είναι πολύ καλύτερες απο εμάς εν τούτοις έχουν ελάττωματα χαζή γυναίκα ακόμα δε γνώρισα δεν ξέρω πως είναι αυτές που λένε χαζές όλο σε κάτι πανέξυπνες πέφτω και τρώω τα μούτρα μου
Καταρχην σιγουρα τα παιδια μας, και αν οχι αυτα, τοτε σιγουρα τα παιδια των παιδιων μας θα ζουνε το 2100. Οποτε αυτη η εποχη ειναι πολυ κοντα.
Και ναι, το να ζουμε περισσοτερα χρονια ειναι εφικτο, φαντάζομαι θα εχει να κανει με την επιστημονικη ικανοτητα του ατομου να αντικαθιστά τα νεκρά/γερασμένα κύτταρα με νεα.
Αλλα εμεις δεν νομιζω να ζουμε οταν γινουν ολα αυτα :p
Τις προσβάλλεις όταν λες πως θέλουν μόνο όμορφο, έξυπνο, πλούσιο κτλ κτλ κτλ..... Δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι, μάλιστα μην πω πως αυτές οι γυναίκες είναι η μειοψηφία... η πλειοψηφία των γυναικών δεν λειτουργεί έτσι...
Ίσως να μην περιμένεις να σε σώσει... έχεις δίκιο!
Η πλειοψηφια των ζώων (και οχι μονο των ανθρωπων) λειτουργούν ετσι μαϊντ κραϊμ. Θεωρια φυσικης επιλογης.
Απλα, ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι προηγμένος, και ξεφύγαμε απο τα στενά ορια που μας έθεσε καποτε η φύση πάνω στην διαδικασία σεξουαλικου παρτενέρ.
Αναπτύξαμε την ηθικη φιλοσοφία και την Ανθρωποκεντρική γνώση και κουλτούρα, η οποιά μας δίδαξε πως δεν μετράει μονο η επίδειξη εξωτερικής δυναμης, αλλά μετράει και η ποιοτητα παιδείας και προσωπικότητας του ανθρωπου.
Και ναι, μεχρι ενος βαθμου, επιλεγουμε τον παρτενερ μας με βάση τη προσωπικοτητα του, αλλά τα αρχεγονα ενστικτα της φύσης ειναι παντα αυτά που εχουν τον τελευταιο λογο, ακομα και αν δεν το καταλαβαινουμε.
Το αρχέγονο ένστικτο της φύσης πάει κατά διαόλου, όταν ο άλλος ή η άλλη είναι Άνθρωπος....και δες ένα βιντεάκι που το αποδεικνύει...
https://www.youtube.com/watch?v=V_ryLU1QJXk
Ωραια αυτα τα βιντεο μαϊντκραϊμ αλλα δεν αποτελουν ολοκληρωμενες ψυχολογικες ή/και κοινωνιολογικες μελέτες. Για καθε ενα βιντεο που δειχνει το μεγαλειο της Ανθρωπινης αγαπης, υπάρχει ενα αλλο που δείχνει το αντιθετο.
Αλλωστε, και εγω ο ιδιος ειμαι υποστηρικτής του ποσο σπουδαιος, γενναιόδωρος και φιλευσπλαχνος μπορει να γινει ο ανθρωπος, ιδιαίτερα οταν διακατέχεται απο την αντιστοιχη παιδεια.
Αλλα αρκετά, ας μη μιλάμε αλλο για αυτο το θεμα γιατί παρεκκλίναμε απο το θεμα και δεν ειναι σωστο.
Ο ανθρωπος του Μεσαιωνα , ηταν σχετικα μεμας διανοια .......αναγκαζοταν να ειναι επινοητικος για να επιβιωσει ...εχει γραφτει οτι αν φερναμε εναν ανθρωπο του Μεσαιωνα εδω , θα διεπρεπε , το μυαλο του , δεν θαχε τεμπελιασει , δεν θαχε γινει πουρες απο την ευκολια που παρεχουν τα μηχανηπματα , η/υ , τα βιντεογκειμς , ουτε θαχε τζαζεψει απο την τηλεοραση , τα λογης ΜΜΕ , και τον εν γενει τροπο ζωης ...............εχουμε χασει απο την Βικτωριανη εποχη 15 μοναδες IQ ..............οσο για το 1980 και πριν , επειδη ημουν 19 ετων τοτε δεν εβλεπες παχυσαρκο , και ειχαμε το 1/5 των καρκινων , καμμια σχεση με την σημερινη παρακμη ........υπηρχε το 1/100 των σημερινων καταστηματων , και η Αθηνα ειχε 2 σμαρκετ ......ελαχιστα αυτοκινητα , οι ανθρωποι περπατουσαν .......φαστ -φουντ ? ουτε η λεξη αυτη δεν υπηρχε ......................π α ρ α κ μ η .......ο πολιτισμος εκανε βηματα προς τα πισω .......................εκτος αν θεωρειτε πολιτισμιο τα χαζοκινητα τηλ ............αχρηστη εφευρεση .....η τα malls........
Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν πως η ανθρωπότητα οδεύει προς την αυτοκαταστροφή της όπως μόλυνση περιβάλλοντος,υπερπληθυσμ� �ς,πόλεμοι.
Δεν πιστεύω πως είμαστε άτρωτοι.Τοποθέτησε έναν κοινό σύγχρονο άνθρωπο να επιβιώσει σε ακραίες συνθήκες και αν τα καταφέρει να μου γράψετε.
Τεχνολογικά σίγουρα θα υπάρξει πρόοδος.Αρκεί όμως να εξαλειφθούν οι πηγές ενέργειας για να επιστρέψουμε στην λίθινη εποχή.Ένα ολικό μπλακ αουτ ηλεκτρικής ενέργειας και όλα σταματάνε.
Κοινωνικά για να αλλάξει κάτι χρειάζεται να αλλάξουν οι άνθρωποι σαν άτομα.Εγώ προσωπικά δεν βλέπω καμιά αλλαγή σε αυτόν τον τομέα στην χιλιόχρονη πορεία του ανθρώπου.Οι ίδιες ανησυχίες,οι ίδιες συγκρούσεις,τα ίδια δεσμά.
Νομίζω πως η γη και κατ'επέκταση το σύμπαν μπορεί και χωρίς εμάς.Ένα εγωιστικό ον είμαστε που νομίζει πως όλα περιστρέφονται γύρω του και με μια αλαζονεία πιστεύει πως ο κόσμος θα τελειώσει με τον αφανισμό του.Πιστεύω πως η ζωή είναι κάτι μυστήριο,μαγικό και περίπλοκο που δεν χωράει εγωισμούς.