Εμένα ο χειρότερος εφιάλτης μου ακόμη και τώρα μετά από τόσα χρόνια είναι αυτός: Βλέπω στον ύπνο μου ότι έρχονται και μου λένε ότι πρέπει να ξαναδώσω πανελλήνιες. Τους απαντάω μα πώς γίνεται αυτό αφού έχω δώσει και έχω περάσει. Και μου λένε ότι αυτές ήταν οι δοκιμαστικές πανελλήνιες που έδωσα στην Β' Λυκείου και ότι τώρα πρέπει να ξαναδώσω τις κανονικές. Παράνοια. Ακόμα και τώρα ξυπνάω τρομοκρατημένη!
Γιάννη χαλάρωσε, κάνε την προσπάθειά σου και αν δεν τα καταφέρεις, αποφασίζεις αργότερα με καθαρό μυαλό αν θα ξαναδώσεις ή θα δοκιμάσεις άλλες μορφές εκπαίδευσης (ΙΕΚ, ιδιωτικά πανεπιστήμια κλπ). Ξέρω πάρα πολύ κόσμο που από το άγχος αν και ήταν προετοιμασμένος δεν τα πήγε καλά και άλλους τόσους που δεν είχαν διαβάσει και από τύχη (και λίγη αντιγραφή) περάσανε εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Άρα μην προδικάζεις ότι θα αποτύχεις. Κι εγώ στις πανελλήνιες το βρωμο-ΑΟΘ μόνο τον τελευταίο μήνα το διάβασα και τα πήγα πολύ καλά. Είναι θέμα τύχης, ηρεμίας (μην έχεις άγχος) και σωστού τάιμινγκ (να πέσουν τα θέματα που πάνω κάτω ξέρεις).