Originally Posted by
novia35
Η αλήθεια είναι πως όταν γουστάρω κάποιον πολύ -και σπάνια μου συμβαίνει αυτό- αισθάνομαι έντονα αυτό το αίσθημα της ζήλειας, δεν το δείχνω αλλά τρώγομαι απο μέσα μου και φαίνεται ότι δεν είμαι χαλαρή. Το θέμα είναι ότι άν δεν μου προκαλεί ο άλλος έντονα συναισθήματα απο την αρχή δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να κάνω κάτι μαζί του. Σ' αυτή την τελευταία περίπτωση είχα παρανοήσει τελείως επειδή ο τύπος ήταν το στυλάκι αυτό του φλερτάρω και επιδιώκω το θαυμασμό των γυναικών και όχι μόνο, ήθελε γενικώς την αποδοχή και τον θαυμασμό και την είχε, ήταν πολύ αγαπητός, ήταν κοινωνικός, ο κόσμος μαζεύοταν γύρω του λες και είχε μέλι ασχέτως αν θα έκανε ή δεν θα έκανε κάτι, έτσι μόνο για την επιβεβαίωση. Αυτό εμένα μου την έδινε. Κάθε μια που του μιλούσε ή τον πλησιάζε την έβλεπα ανταγωνιστικά και ήθελα να την πλακώσω στο ξύλο. Κι αυτό χωρίς να έχουμε τίποτα μεταξύ μας.
Ναι, δέχομαι. Δυστυχώς δεν είναι του μυαλού μου. Δεν είναι όλοι που θα σου το δείξουν αλλά σίγουρα οι περισσότεροι το έχουν σκεφτεί ή σε έχουν συζητήσει σε τρίτους. Στάνταρ! Είναι κάτι που το διαισθάνεσαι και υπάρχει στον αέρα ασχέτως αν δεν στο λένε. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που σου το λένε και σου το λένε άσχημα τύπου ειρωνείας ή τύπου σε σφάζω με το βαμβάκι και μεταξύ σοβαρού κι αστείου πετάω το δηλητηριάκι μου. Μ' έχουν ρωτήσει απ' το αν έχω κάνει ποτέ έκτρωση, αυτό μου το ρώτησε αυτή η ηλίθια που και καλά μου προξένευε τον τύπο αυτό που λέγαμε ότι κρατάει μια σχετική επαφή κι όταν της απάντησα «όχι γιατί πάντα πρόσεχα επειδή δεν θα ήθελα να μου συμβεί κάτι τέτοιο και να πρέπει να μπω σε μια τέτοια διαδικασία» η αντίδραση της ήταν «Α, καλά. Εσυ δηλαδή δεν ξέρεις να μπορείς καν να κάνεις παιδιά» προφανώς ήθελε να επιβεβαιώσει αν είμαι καρπερή για να μην εκτεθεί στο φίλο της και του πασσάρει καμία στέρφα. Αυτό, ομολογουμένως, με πλήγωσε πάρα πολύ. Ήθελα να τη δείρω αλύπητα αλλά δεν έκανα τίποτα, δεν αντέδρασα κάν, γύρισα σπίτι, έβαλα τα κλάματα και ήμουν χάλια για μια βδομάδα. Ακόμη και τώρα όταν το σκέφτομαι έχω άσχημα συναισθήματα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι σκατόκοσμος υπάρχει εκεί έξω.