Bender,άλλη αδυναμία!!!!
Ο Mr.Burns μου θυμίζει φυσιογνωμικά έναν Έλληνα πολιτικό,γύρω στα 97-98 που ακόμη ζεί.
Για αντί-ήρωες,χμμμ....
Walter White,Dexter Morgan είναι 2 επιλογές που μου έρχονται στο μυαλό.
Αυτο το breaking bad το ειδα ολο για καποιο λογο αλλα το θεωρω πολυ υπερεκτιμημενο :/ Μου εσπαγαν ολοι οι χαρακτηρες τα νευρα. Ουυυ! Ο καθηγητης απο το fringe μ'αρεζε. Και ο captain Adama απο το battlestar galactica .
Αυτο το breaking bad το ειδα ολο για καποιο λογο αλλα το θεωρω πολυ υπερεκτιμημενο :/ Μου εσπαγαν ολοι οι χαρακτηρες τα νευρα. Ουυυ! Ο καθηγητης απο το fringe μ'αρεζε. Και ο captain Adama απο το battlestar galactica .
Υπερεκτιμήενο???????????????????????? ???????????
Για τον Walter Bishop λες?Θεούλης!
11-05-2016, 01:44
Natalia_sups
Quote:
Originally Posted by nick190813
χαχχααχ γιατι εισαι τοσο κακοπροαιρετη ?
Γιατι κακοπροεραιτη; Μια παρατηρηση εκανα :P
11-05-2016, 01:45
nick190813
Quote:
Originally Posted by Natalia_sups
Γιατι κακοπροεραιτη; Μια παρατηρηση εκανα :P
Οκ tοτε θα το παραδεχτω και ενωπιον σ , μου αρεσει και η dolly το γουρουνακι χαχα
11-05-2016, 01:46
Natalia_sups
Why βλεπεις μηπως και once upon a time?
11-05-2016, 01:47
WhyAlwaysMe?
Quote:
Why βλεπεις μηπως και once upon a time?
Τσου..........
11-05-2016, 01:49
Natalia_sups
Quote:
Οκ tοτε θα το παραδεχτω και ενωπιον σ , μου αρεσει και η dolly το γουρουνακι χαχα
Πες μου οτι εννοεις τη miss piggy...
Εμενα μ'αρεσει το cookie monster. Και οτι καταλαβαινεις τωρα -_-
11-05-2016, 01:50
Natalia_sups
Quote:
Originally Posted by WhyAlwaysMe?
Τσου..........
Εμ εκει ειναι ο πιο αγαπημενος χαρακτηρας μου χαχα τι να σε κανω...αν και νομιζω μαλλον δεν θα σου αρεζε σαν σειρα.
11-05-2016, 01:51
nick190813
Quote:
Πες μου οτι εννοεις τη miss piggy...
Εμενα μ'αρεσει το cookie monster. Και οτι καταλαβαινεις τωρα -_-
υπάρχει οντως ντολυ?καπου το χε παρει το ματι μ.
To cookie monster απο που ειναι?
11-05-2016, 01:55
WhyAlwaysMe?
Quote:
Εμ εκει ειναι ο πιο αγαπημενος χαρακτηρας μου χαχα τι να σε κανω...αν και νομιζω μαλλον δεν θα σου αρεζε σαν σειρα.
έχεις πμ......
11-05-2016, 01:58
Natalia_sups
Quote:
υπάρχει οντως ντολυ?καπου το χε παρει το ματι μ.
To cookie monster απο που ειναι?
Δεν ξερω εσυ τι εννοουσες...υπαρχει η μις πιγκυ που ειναι απο το μαπετ σοου μαζι με το κουκι μονστερ, υπαρχει η πεπα η γουρουνιτσα (για μικρα, τη ξερω απο μικρους μαθητες μου χαχα) οσο για ντολυ...η μονη ντολυ που ξερω ειναι η κλωνοποιημενη προβατινα :)
11-05-2016, 02:03
nick190813
Quote:
Δεν ξερω εσυ τι εννοουσες...υπαρχει η μις πιγκυ που ειναι απο το μαπετ σοου μαζι με το κουκι μονστερ, υπαρχει η πεπα η γουρουνιτσα (για μικρα, τη ξερω απο μικρους μαθητες μου χαχα) οσο για ντολυ...η μονη ντολυ που ξερω ειναι η κλωνοποιημενη προβατινα :)
Εγω εκανα πλακα :p .Αλλα την πεπα την γουρουνιτσα την εχει παρει καπου το ματι μου.Βλεπεις την πεπα δλδ?αστα αυτα π λες οτι το ξερεις απο μαθητες σ ,δεν ειναι ντροπη να βλεπεις παιδικα.
11-05-2016, 02:05
WhyAlwaysMe?
Quote:
Anti-hero καταστασεις σε γενικες γραμμες...περισσοτερο απο ολα με εστειλε παντως το mr.Burns χαχαχαχαχαχα
Εγω παλι απο animation δεν εβλεπα τοσο simpsons...απο futurama αγαπω bender και απο family guy stewie griffin. Απο σειρες...πφ ειναι πολλες που θα θυμαμαι. Στο got παντως ναι τον ramsey εννοουσα. Εγω τους ψιλοβαρεθηκα ολους βασικα. Δεν εχει νοημα πλεον να συμπαθω η να αντιπαθω κανεναν,ολοι εχουν τα κινητρα τους. Απο αλλες σειρες τι να πω...αστο λολ. Και απο ταινιες...θα τα λεμε εξι χρονια. Απο θεατρο και σε ταινια με χτυπαει παντως καπου βαθια και ο χαρακτηρας της blanche απο το λεωφορειον ο ποθος για παραδειγμα.