Και γιατί να γράψει εδώ ρε συ για σένα???
Στην θέση σου πάντως θα είχα φρικάρει.......
Printable View
οχι αλλα θα το καταλαβε επειδη ο τροπος που μιλαω δειχνει οτι ξερω απο αυτογνωσια
Μα γιατί να μπει να γράψει εδώ?
κι αν οντως εχει γινει; ρε φιλε την ιδια μερα; κατι πρεπει να γινει εχω εμμονιασει
Ρε μπορεί να είναι σύμπτωση, πως σε κάνει ρεζίλι δηλαδή?
Αφού λες δεν ξέρει ότι ήσουν μέλος για να μπει επίτηδες ας πούμε να γράψει....
μπορει να το καταλαβε γιατι οπως ειπα ξερω τι μου συμβαινει
Δεν ειναι καθολου δυσκολο να ειναι συμπτωση, δεν εισαι ο μονος με παρομοια θεματα. Σε κανενα θεμα μας βασικα δεν ειμαστε οι μοναδικοι που το αντιμετωπιζουμε, υπαρχει πολυς κοσμος με το ιδιο προβλημα με εμας, οποιοδηποτε και αν ειναι.
Ειμαι βεβαιη πως ειναι εντελως τυχαιο. Και κανενας επαγγελματιας υγειας δεν θα το εκανε αυτο που λες. Επισης ας πουμε πως ισχυει αυτο που λες...γιατι να το κανει για να σε ρεζιλεψει; Που ειναι το ρεζιλικι η το κακο βασικα στο να εχει καποιος τετοιο θεμα; Εγω δεν βλεπω τιποτα κακο, αρα και δεν υπαρχει τιποτα για να σε ρεζιλεψει η να σε κοροιδεψει κανεις. Αρα αποκλειεται να ανοιξε καποιος αυτο το θεμα με τετοιο σκοπο...ειναι απλα καποιος που εχει το συγκεκριμενο θεμα αυτοπεποιθησης.
Αλλωστε μονος σου το ειπες, μερος του προβληματος σου ειναι πως νομιζεις οτι σε υποτιμουν η σε κοροιδευουν...ε αποκλειεται απλα να προβαλεις τον ιδιο φοβο και στην ψυχιατρο σου; Δεν εχεις λογο να αναστατωνεσαι για αυτο το ποστ, ειναι καποιου αλλου ανθρωπου με δικα του θεματα.
τελος παντων αστο θα δω τι θα κανω παντως μου δινουν κατι ρισπερνταλ και ξαφνικα δεν μπορω να θυμωνω θελουν να με κανουν γουρουνι στο σακι