-
γνωριζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις που δεν γινεται καποιος να παρει αντικαταθλιπτικα λογω ασθενειας, εγκυμοσυνης κλπ..η αλλη εναλλακτικη θεραπεια της καταθλιψης κ με εεπιτυχια ειναι η ηλεκτροσπασμοθεραπεια..
αν θες μπορεις να ρωτησεις τους γιατρους σου..
επιπλεον..να ξερεις οτι κ γω που δεν εχω καρκινο(ελπιζω...γιατι καπνιζω σαν φουγαρο)..υπαρχουν καιροι που δεν εχω καθολου διαθεση για σεξ κ βαριεμαι κιολας να βγαλω κ τα ρουχα μου..
κ παλι αυτο συμβαινει σε ολους..μη νιωθεις ασχημα γι αυτο.
κ ο συντροφος ξερει οτι τραβας ζορια..κ ειναι λογικο να μην νιωθει τοσο ερωτικα ...κ γω αν ο δυντροφος μου ειχε κατι δεν θα τον σκεφτομουν κ τοσο ερωτικα..γιατι θα ενιωθα ασχημα να το ζητησω..θα επικεντρωνομουν περισσοτερο στην υγεια του..να ειναι καλα..κ θα τον κραταγα πιο πολυ αγκαλια..
αυτο σημαινει αγαπη...το σεξ μπαινει σε δευτερη μοιρα σε αυτες τις περιπτωσεις.
-
Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να υποβάλλω τον εαυτό μου σε περαιτέρω ταλαιπωρία. Η ηλεκτροσπασμοθεραπεια είναι κάτι που θα μου προσέθετε περισότερο άγχος. Το ξέρω πως ο σύντροφός μου ζορίζεται με την κατάσταση όπως και εγώ άλλωστε. Δεν με ενδιαφέρει το σεξ καθαυτό αλλά η αίσθηση ότι η σχέση μου μαζί του είναι υγιής και ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε ζευγάρι παρά τις αντιξοότητες..