Originally Posted by
Macgyver
Α , τανανεωνω , δινω τα παλια πριν ληξουν και τανταλλασω με πιο νεα , σε φιλικο φαρμακειο , αλλωστε μου γραφουν και τωρα , και ζητω πολυ μακρινη ημερομ. ληξεως , οποτε εχω ενα αποθεμα σταθερο ................σιγα μην παρω ληγμενα , θα μου πεις , πιο καλα τα ληγμενα , που εχουν αδρανοποιηθει , παρα φουλ παουερ ..........η διαφορα ηταν 22--23 χρονια , δεν ηταν ποτε προβλημα , ασχετα ηταν τα προβληματα , θεματα μη συμβατοτητας χαρακτηρων ................ τωρα , η καλυτερη μου φιλη , φιλη ομως , το τονιζω , το ξανατονιζω !! , ειναι καμμια 35αρια χρονια πιο μικρη , και εγω τσινησα στην αρχη , για την διαφορα, αλλα μεπεισε οτι δεν ειναι σοβαρο , και συνεννοουμεθα μια χαρα ομως , χρονο κοντευουμε !!! οχι για σχεση , δεν ξεκουτιανα ακομη πιστευω , αλλα μπορω και συνεννοουμαι με μεγαλη γκαμα ανθρωπων ...........για σχεση , παντα ειχα διαφορα , προς τα κατω παντα , απο 6 εως 14 χρονια , αρα με τον δικο σου , τα 12 χρονια , καλα ειναι ( σιγα μην ελεγα το αντιθετο ! ) ..........ειναι και ποσο εχεις βαρυνει , αν εχεις υποχρεωσεις , σκοτουρες , εγω δεν εχω τιποτα απ αυτα , σχετικα ξεγνοιαστος , καθολου αγχωδης , μια κτθλψουλα , την εχω ομως , για ναμαι εδω .........για να δουμε τι θα γενώ .........