Originally Posted by
imagine
Εμένα πάντως μου ξενίζει να βάζεις το αμάξι μαζί με όλα τα υπόλοιπα..
Δουλειά , ναι, πρέπει να έχεις για να απολαμβάνεις μια κάποια οικονομική ανεξαρτησία η οποία σε κάνει να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αν δεν καθοδηγήθηκες σωστά στα νιάτα και κατέληξες με δουλειά που σιχαίνεσαι είναι όντως πρόβλημα και μεγαλώνοντας ψάχνεις τις εναλλακτικές σου. Όντως είναι πρόβλημα! Επειδή κοπίασα για κάτι αλλο και βρέθηκα σε κάτι άλλο, έστω κι αν για τους πολλούς αυτο το άλλο είναι κάτι αρκετά καλό. Είμαι όμως στην ίδια θέση με άλλους που κοπίασαν κατα πολύ λιγότερο. Κι αμα η ατομική ψυχολογια δεν σε βοηθά τοτε δεν τολμας την υπέρβαση που θα σε βοηθουσε να πας κατα κει που κοπίασες.Δεν έρχονται όλα εύκολα στη ζωή.
Γυναίκα... εδώ υπάρχει συνήθως εξέλιξη στους άντρες. Όποιος είναι γ@μίκος στα νιάτα δε σημαίνει πως θα καταλήξει με την ενδιαφέρουσα κουκλάρα. Έχω δεκάδες περιπτώσεις ανδρών που στα 18 δεν τους καθόταν καμμία, συνεσταλμένοι και ασχημούληδες, που στα 30 αναπτύσσοντας προσωπικότητα, με παιδεία και ενδιαφέροντα, έγιναν περιζήτητοι. Και το αντίθετο βέβαια. Γκόμενοι των 20 χρόνων που παρέμειναν καθηλωμένοι σε αυτό και κατάντησαν βαρετοί. Επίσης να προσθέσω πως το να βρείς γυναίκα δεν είναι αγώνας δρόμου.. μη συγκρίνεσαι με τους άλλους. Όπως ήμουν μόνος στα 20, μόνος ήμουν και στα 30 και στα 35, κι απλα ζουσα και ζω με τη ψευδαισθηση ότι θα παρουσιαστει εκεινη. Μπορει να ειναι μια απ όλες αυτες τις αγνωστες που συχνα βλεπω στα διαφορα μερη που κυκλοφορώ και μου αρεσουν αλλα δεν τις εχω πλησιασει ή δεν τις έχω πλησιάσει σωστα. Με τον εαυτό σου μόνο ν ασχολείσαι και με το τι μπορείς να βελτιώσεις. Πάντα θα υπάρχουν καλύτεροι από σένα, ή τυχερότεροι.
Για το αμάξι δε σχολιάζω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι συστατικό ευτυχίας, εκτός από τη δυνατότητα που σου δίνει να ταξιδεύεις ό,τι ώρα σου κ@υλώσει, απρογραμμάτιστα. Ε, άντε, και να πουλήσεις λίγο μούρη αν έχεις αμαξάρα... αλλά δεν είναι σημαντικό ρεσυ, επιφανειακό είναι! Με την ίδια λογική γιατί εξαιρείς σπίτι, εξοχικό, ρούχα κτλ??
Όσο για φίλους.. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Σε οποιαδήποτε ηλικία μπορείς να αποκτήσεις. Τη μία εκ των 3 κολλητών μου την γνώρισα στα τριανταπέντεΔεν υπάρχουν. Είναι απλά γνωστοί, κυρίως για να μου καλύπτουν κενα παρέας. Εχω έντονα απωθημενα για οσους κατα καιορύς με απέρριπταν πχ δεν με επαιρναν τηλ, δεν με προσκαλούσαν. .
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μην εγκλωβίζεσαι σε πρότυπα. Μη συγκρίνεσαι. Προσπάθησε να κάνεις αυτό που σ ευχαριστεί ΕΣΕΝΑ και βάλε στόχο να το πετύχεις. Χάραξε πορεία, ώστε να διορθ'ωσεις ό,τι μπορεί να διορθωθεί.