Χμ, το μυαλο δεν χαλαρωνει αν δεν αποβαλει η ψυχη τις τοξινες που εφαγε νομιζω. Εγω πρωτα περασα το κεφαλαιο ειμαι ασθενης με γενικευμενη αγχωδη, κατοπιν καταθλιψη και μετα με ψυχοθεραπεια αρχισα να ξυπναω και να βλεπω αλλιως την ιστορια.
Μαλιστα, εχεις βιωσει εναν ανθρωπο ας χαρακτηρισω πολυ ιδιαιτερο που βασανιζοταν αλλα δεν θεραπευθηκε και τωρα αρχιζεις και αντιμετωπιζεις οτι συνεβη και αφησε ολοοοο αυτο. Εγω μονο με ψυχοθεραπεια νιωθω οτι βοηθηθηκα. Οσο και να διαβασα, οσο και να το παλεψα με μεθοδους φυσικους τελικα λυγισα.
Πρεπει να ηταν σοκ για εσενα το να μαθεις οτι τελικα ειχε ψυχικη ασθενεια και κατοπιν να συμβει και η απωλεια.
Παρολαυτα ακουγεσαι διαβαζεσαι τρομερα δυνατη, ψυχραιμη, ετοιμη για αγωνα. Νιωθω ψιλο ανιδεη να σου δωσω καποια μορφη συμβουλης. Απλα και εμενα που ειχε διαγνωση ειχε αρνηση οποτε διαιωνιστηκε η αρρωστια. Αυτη που θελω να παψει να υπαρχει. Το αλλο μελος ομως της οικογενειας δεν γλιτωσε. Ασθενησε και μαλιστα εχει εξισου την ιδια αρνηση αρα βλεπω ενα εργο σε επαναληψη και προσπαθω παραλληλα να γιατρεψω οτι με οδηγησε σε πατο.