Κυκνε μπορει να το κανει μπορει οχι...τι εγινε τελικα?
κυκνε ισως να νιώθει καπως μετα απο τοσα χρονια και να μην σου μιλησει...μην σκας ομως...η μπορει να σ απαντησει αλλη μερα...
ΓΤ υποφερεις κυκνε τι επαθες?
Printable View
Α, συγγνώμη, δεν κατάλαβα καλά...
Ναι, αν συνέβαινε αυτό όντως θα έτρεμε η ψυχή μου μήπως ο άλλος κάνει κακό στον εαυτό του αλλά εγώ πια δεν του γράφω τέτοια πράγματα, έκανα το λάθος παλιότερα να εκφραστώ απολύτως ελεύθερα και να του το πω αλλά όχι τώρα...και το είπα γιατί εκείνη τη στιγμή ήμουν πολύ ταραγμένη και μου ξέφυγε...
Όμως σ' εσάς θα μιλήσω ειλικρινά, πραγματικά απόψε θέλω να πεθάνω! Μακάρι να πάθω κάτι...να γίνει σεισμός και να με πλακώσει ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω...
Και πραγματικά αυτή τη στιγμή θέλω να πάρω χάπια για να ξεμπερδεύω αλλά δεν έχω κάτι αποτελεσματικό δυστυχώς...
Κκυκνε δεν σ κραταει καμμια κακια μην εχεις αμφιβολιες,1ον εισαι πολυ καλος ανθρωπος και δεν πιστευω οτι θα εκανες ποτε καποιο κακο....στο λεω που δεν σ ξερω..οτι σαιι πολυ καλος ανθρωπος..ποσω μαλλοπν αυτοι π σε ξερουν...
Και να σ μην σου απαντησει δεν εγινε κατι.......χεστηκες κυκνε....θα γνωρισεις καποιον αλλον και ουτε θα σ ενδιαφερουν αυτα....πσιτεψε με
δεν θα υπαρχει η αμφιβολια αμα γνωρισεις καποιον καλο,απλα τωρα την εχεις επειδη φοβασαι,,,
θα γνωρισεις απλα προσπαθησε να ηρεμεις ΚΑΙ το πιο σημαντικο ρε κυκνε μην επαναφερεις θεματα που σ πληγωνουν....καλυτερα αστα να θαφτουνε..
Δεν θέλεις να πεθανεις, μη λες και μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα...μία κουβέντα είναι αυτό που λέω και ξέρω πως το βιωνεις πολυ εντονα τωρα αλλά είναι αλήθεια οτι θες να ζησεις. Βιωνεις μία μεγάλη θλίψη και ταραχή και δεν ξέρεις απλα πως να τη διαχειριστεις πέρα από το να στραφείς εναντια στον εαυτό σου. Ωστόσο είσαι ένας καταπληκτικός και ενδιαφέρον άνθρωπος που πριν λίγες ώρες επινε το καφε του και γελασε με κάτι απλο που δεν περίμενα καν να γελασει. Θέλεις να έχεις κι άλλες ήρεμες καλές όμορφες στιγμές στη ζωή σου. Και θα τι έχεις δείχνοντας κουράγιο και δύναμη τις δύσκολες...όλα καλά θα πάνε και απόψε είτε στείλει είτε δεν στείλει...προσπάθησε να ξεχάσεις ότι εστειλες, εσύ έκανες ότι μπορούσες και τώρα προχωρας με την ζωή σου, κάνε ότι θα εκανες κανονικά ένα όσο το δυνατόν πιο ήρεμο βράδυ σου...
συγνωμη κοπελια πεντε χρονια καθεσαι και μεμψιμοιρεις για τον ιδιο αντρα ο οποιος δεν σου απανταει καν στα μηνυματα?προχωρα την ζωη σου σε παρκαλω και μην βαλτωνεις σε ψυχοφθορες καταστασεις ματσο οι αντρες εκει εξω
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πραγματικά! Με κάνουν να νιώθω λίγο καλύτερα...
Αλλά εκείνος μου έχει πει ότι τον ταλαιπώρησα πολύ ψυχικά επειδή λέει κοίταζα μόνο τον εαυτό μου...ίσως να το έκανα αλλά δεν ήταν επίτηδες, ήταν επειδή τον είχα μεγάλη ανάγκη και δεν έβλεπα τίποτα πέρα απ' αυτό...όμως και πάλι νιώθω τύψεις...ίσως να του στέλνω μηνύματα γιατί έχω την ανάγκη την συγχώρεση και την εξιλέωση...
Προσπαθώ να το θάψω αλλά δεν τα καταφέρνω, ελπίζω κάποτε να μπορέσω...
Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες...δεν το λέω έτσι απλά για να το πω, δεν το λέω αβασάνιστα, έχεις δίκιο πως πρέπει να προχωρήσω αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι σημαντικό επειδή λες ότι οι άντρες υπάρχουν μάτσο εκεί έξω...Η ερώτηση είναι: ακόμα και για μένα που με έχουν αγγίξει χωρίς να το θέλω; Με επιθετικότητα εννοώ...δεν ήταν ολοκληρωμένη επίθεση αλλά από τότε νιώθω πως δεν αξίζω να είμαι με κανέναν...
ε ενταξει ρε κυκνε πες οτι τον ταλαιπωρησες ψυχικα?ε και τι εγινε? ετσι ειναι οι σχεσεις ...και μενα οι πρωην μ ταλαιπωρουσαν ψυχικα ,αλλα δεν ελεγα τπτ γτ ξερω οτι ετσι ειναι οι σχεσεις..
Εσυ το μονο π εχεις να κανεις ειναι να τον γραψεις και να μην ξαναασχοληθεις γτ τον εχεις κανει θεο και δεν το αξιζει βρε κυκνε ,αμα γουσταρε δεν θα σ ελεγε ποτε οτι τον ταλαιπωρησες ψυχικα...αντρας ειναι ελεος δλδλ...θα ξεχασουμε και αυταπ ξερουμε.....καθηεται και σ εχει γεμισει μ ενοχες αλλα εσυ κυκνε μην εχεις ,δεν εκανες κατι κακο.....
Με συγχωρεις που πεταγομαι αλλα αξιζεις τα καλύτερα κυκνε μη μ'αφηνεις φαλακρή μ'αυτα που διαβαζω...
Δηλαδή τι πιστεύεις ότι αξιζεις; Να σου φερονται όσο άσχημα σου είχε τύχει να σου φερθεί κάποιος κάποτε; Φυσικά και οχι. Ούτε σε καθιστούν τα βιώματα σου "χαλασμενη" ή "ανάξια αγάπης" ή δεν ξέρω τι...
Φυσικά και αξιζεις να είσαι με κάποιον που θα σε σέβεται και θα είναι και τυχερός να σε έχει στη ζωή του. Αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου να γιατρευτεί και να πάει παρακάτω...δεν είναι η νορμα η φυσιολογικό η συνηθισμένο να είναι οι άντρες βίαιοι...σου έτυχε ενας βλακας αγροίκος αλλα η συντριπτική πλειοψηφια των ανθρώπων αντρών και γυναικών σέβονται τα προσωπικά σωματικά όρια των άλλων και υπάρχει και η έννοια της συγκαταθεσης σε όλα που δεν την καταπαταει κάνεις έτσι άιντε...πρέπει να είναι άρρωστος ο άλλος να καταπατήσει τα προσωπικά σου όρια αν δεν δώσεις συγκατάθεση. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι άρρωστοι. Στο κάτω κάτω της γραφής μπορείς να γνωρισεις ανθρώπους και να μιλησεις ανοιχτά για το με τι αισθάνεσαι άνετα και το τι όχι..ε κάποιος που αξίζει να είναι διπλα σου θα τα σεβαστεί όλα. Κοίτα ποιος σε αξίζει όχι τι αξιζεις. Αξιζεις να είσαι ήρεμη και χαρούμενη. Έληξε εκεί το θέμα. Ότι δεν σε κανει μα αισθάνεσαι έτσι δεν το αξιζεις, αξιζεις κάτι καλύτερο στη θέση του.