Δεν έχει καθόλου σημασία αυτό ....αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα η τύχη μου η μαύρη φταίει δυστυχώς είμαι άτυχο κορίτσι εγώ
Printable View
ρε δελφινι πια τυχη? πιστευεις στην τυχη?
αμα δεν βγεις εξω να το κυνηγησεις μην περιμενεις τπτ απο το σπιτι
Ξέρεις τι κορίτσι ήμουνα εγώ καλλονή σκέτη και κοίτα που κατάντησα να μείνω στο ράφι.... και μου λες δεν είναι θέμα τύχης όταν η κάθε κακάσχημη και χοντρή έχει παντρευτεί .... Δεν μπορούσα να τον βρω τον άντρα μέχρι τα 30 που ήμουνα κάθε μέρα έξω τώρα είμαι 40 και είναι φυσιολογικό να κλείνομαι μέσα στο σπίτι όπως όλα τα άτομα στην ηλικία μου.
Αυτό είναι μια δικαιολογία για να κάθεσαι μέσα, αφού εσύ αυτό που θες είναι έξω από το σπίτι....οι άλλοι μπορεί να έχουν αυτά που θέλουν και να κάθονται σπίτι, εσύ γιατί να κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι? ....Συν ότι 40 χρονών είσαι νεότατη για να κλείνεσαι σε ένα σπίτι και γενικότερα δηλαδή..........
Νεότατη είμαι αλλά τα χρόνια δεν είναι τα ίδια έχουνε αλλάξει τα πράγματα και στα 20 μου ήτανε πιο εύκολο να βρω κάποιον τώρα που είναι πάρα πολύ δύσκολο και με ποιον να βγω έξω αφού δεν έχω και πολλές φίλες χάθηκα με πολλές που δεν ήτανε πραγματικές φίλες τελικά και απλά λόγο συγκαιριών κάναμε παρέα και επειδή περνούσαμε καλά τότε και αυτές που έχω δεν βγαίνουνε γιατί κουράζονται λόγο δουλειάς δεν μπορώ να πω ότι είμαι κοινωνική πλέον σε αντίθεση με παλιά που ήμουνα και τώρα είμαι πιο δύσκολη στο να κάνω παρέα με κάποιον και όλες τις παλιές μου φίλες τις έχω απορρίψει λόγο χαρακτήρα και θέλω να βρω νέους φίλους αλλά τις ηλικίας μου πλέον είναι παντρεμένοι και κλεισμένοι στο σπίτι με τα προβλήματά τους τις δουλειές τους και τις οικογένειές τους.
Και όλα μου τα "τυχερά" για να παντρευτώ μου ήρθανε όταν ήμουνα πολύ μικρή στα 18 μου που δεν ήθελα να παντρευτώ αυτό δεν είναι ατυχία; γιατί τότε εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ και τώρα που θέλω δεν έχω κανένα "τυχερό". Και δεν είμαι και η Μαντόνα ούτε η Βίσση που μπορούνε να κάνουνε σχέση και στα 50 τους.
... και έχω παρατηρήσει ότι όλοι παντρεύονται μα όλοι μόνο εγώ δεν μπορώ... γιατί; τι φταίει;;; η ατυχία μου φταίει η μαύρη.... αισθάνομαι αποτυχημένη ....
ναι αλλα πρεπει να βγεις να γνωρισεις ,δεν γινεται μεσα απο το σπιτι να βρεις αντραα
Θέλω να χάσω τα κιλά μου για να αισθάνομαι καλά με την εμφάνιση μου αν δεν γίνει αυτό δεν μπορώ να έχω αυτοπεποίθηση και έχω παρατηρήσει και το εξής: ότι στα χρόνια μας είναι περισσότεροι τελικά αυτοί που μένουνε ανύπαντροι από παλιότερα και αυτό μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίο σε αυτήν την ζωή γιατί οι σχέσεις γενικά περνάνε κρίση