Εγω σε τρομαξα ? εσυ τρομοκρατεισαι μονος σου , εσυ φτιαχνεις σεναρια ..........
Printable View
Σου το λεω για να σου αποδειξω οτι για αλλη μια φορα , οφειλεται στην ψυχαναγκαστικη σου , δεν προκειται να συμβει τιποτα , σου το ορκιζομαι , στην ζωη της μανας μου , που την αγαπω πολυ , εχω καλη διαισθηση για σενα , και παντα βγαινουν οι διαισθησεις μου, τις χρησιμοποιω σολη την ζωη μου ......ειμαι και 54 ......
Θα σε βοηθούσε πάρα πολύ να κάνεις διαλογισμό και γιόγκα!
Αχ βρε φίλε fighter με αυτή την ΙΨΔ! Μόλις εχεις πει πόσες φορές αυτα που υποτίθεται διαισθανόσουν (επειδή η διαισθηση για την οποια μιλας δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια σκέψη, σε ενα μυαλο πολύ συνηθισμένο απο τετοιες σκέψεις, η οποία σκεψη μεταβλήθηκε σε εμμονή και σε τετοιο βαθμό ώστε να την ταυτίζεις με διαίσθηση, άρα να η διαστρέβλωση στο πως σκέφτεσαι!!) εκ των υστερων διαψεύστηκαν. Καταστροφικότητα δλδ που υπάρχει μόνο στη φαντασία μας.
Το χειροτερο ειναι πως χωρίς να το καταλάβουμε, η ΙΨΔ καθορίζει τη ζωη μας, δλδ μας καθοδηγει. Αυτο προκυπτει από τη στασιμότητα, τις λάθος επιλογές και τις χαμένες ευκαιρίες στα οποια μας οδήγσε. Έχω γραψει πολύ παλιά σ' αυτη την ενότητα για τη μεθοδο της εσωτερικής παρατηρησης την οποια θεωρω αποτελεσματική στην αντιμετωπιση απο το ίδιο το άτομο της ΙΨΔ.
Oxi και στα καλα καθουμενα , αμα οδηγας με 2.70 % αλκοολ , ( εμενα με συνελλαβαν με 0.64% , μου πηραν 6 μηνες το διπλωμα , και δικαστηριο , 1200 ευρω προστιμο ) , αυτο σημαινει 2 λιτρα ουισκι , δεν προβλεπει καν ο ΚΟΚ τετοιες τιμες , υποτιθεται οτι ειτε εισαι σε κωμα , ειτε νεκρος , και βαζεις και μεσα στο αμαξι σου 2 κοπελες , δεν ειναι καλα καθουμενα ..........και αλλο ειναι , αλλα ας μην το συνεχισω , ειναι νεκρος ο ανθρωπος .......