Οχι Δημητρα , καμμια σχεση με τσιγαρο , ειναι φοβερο το αλκοολ , ισως χειροτερο κι απο ναρκωτικα στην διακοπη του , απο αυτους που καταληγουν στην αποτοξινωση , ενα 85% ξανακυλα , ενω μονο ενα 1-2% το κοβουν ιδιαις δυναμεις .........Αγγελος ..
Printable View
Δεν αντιλεγω , δεν καπνιζω , για να το λες ομως .................................. αλλα σε μια ' ειδικη ' που ειχα παει να μου κοψει το αλκοολ , με topamac , ανεπιτυχως βεβαια , μονος τοκοψα τελικως , μου ειπε οτι το αλκοολ ειναι 3 φορες δυσκολοτερο απο το τσιγαρο να το κοψεις , γιατι δρα στους υποδοχεις της ντοπαμινης ( το αλκοολ ) , εκει που δρα και η κοκαινη .....
Δεν το ξερω αυτο , διοτι ουτε εχω καπνισει , ουτε εχω μπλεξει με ναρκωτικα , μονο απο αλκοολ ξερω , κρασι μαλιστα , αμα με ρωτησεις για 40αρια ποτα , ( 40% αλκοολ , ουισκι , βοτκα , τζην κλπ. ) , παλι θαπαντησω δεν ξερω ........αλκοολικος με κρασι παντως , δεν νοειται , παντα προχωρας σε 40αρια , οποτε , μπορει και να μην υπηρξα αλκοολικος , αφου ειχα καποιον ελεγχο , στο τι θαπιω , και κατεγραφα τι επινα καθα μερα ( ! ) ,αλλα το κακο , ειναι οτι επινα κανα διλιτρο κρασι , με καμμια 10αρια ζαναξ ........αυτο , γι αυτους που νομιζουν οτι θα παθεις κατι αν πιεις αλκοολ , με ηρεμιστικα , επαιρνα και το αντικαταθλιπτικακι μου , μαζι ολα , τουρλου τουρλου , και οδηγουσα την μηχανη μου , γιαυτο εχω πεσει/τρακαρει καμια 15αρια φορες , και 5 φορες κατεληξα στο νοσοκομειο , με πηγαν , δεν πηγα , αναισθητο ................ μετα, ας μου πει καποιος οτι δεν υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη που με φυλαγε , απωλειες υλικες μονον , παντα ημουν πιστος , μονο τα δυο μπροστινα δοντια εσπασα , 3 φορες ομως , στο τελος αφησα τα προχειρα , αφου λεω θα τα ξανασπασω !! εκανα εμφυτευσεις , δυο , το 10 , που τοκοψα .............εδω , μια τουμπα τρως , νηφαλιος , και σακατευεσαι .....
Εσύ δεν θες να το κόψεις επειδή σ΄αρέσει ή ότι φοβάσαι τα στερητικά κλπ? Η θες να το κόψεις?
πολύ σωστό...
ok αν είναι αυτό το πρόβλημα σου εγώ όταν ξέμενα από χρήματα άρχιζα να πουλάω πράγματα στο μοναστηράκι. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εξοικονομήσει κάνεις χρήματα αλλά υποτίθεται εδώ είναι φόρουμ αυτοβοήθειας...Quote:
Originally Posted by buk
και γιατι δεν θες να το κοψεις ποτε?δεν θα σ κανει καλο...και εγω πριν επινα ασταματητα για δυο χρονια...επινα ασταματητα ,ειχα χαλασει χιλιαδες ευρω..βεβαια να μην λεω ψεματα το ευχαριστιομουν κιολας περναγα ωραια στα π[αρτυ π πηγαινα..αλλα φοβηθηκα μην παθω τπτ..και τελικα το εκοψα....δεν ξερω σ τι σημειο ειχα φτασει ...αλλα στερητικα επαθα μονο τον πρωτο μηνα και λιγα..ενατξει το σκεφτομουνα ..και απλα επινα κανα μπυρακι...
μην αγχωνεσαι για τα στερητικα θα σ πιασουν για κανα διμηνο πιστευω και δεν ειναι και πολυ μεγαλα..εκτος αν πινεις τεραστιες ποσοτητες..τοτε ναι θα σ πιασουν
Για να το λες ..............παντως , κι μενα , τοτε , η ζωη μου περιστρεφοταν γυρω απο το αλκοολ , και τωρα , καμμια φορα το σκεφτομαι , αμα πληττω , αλλα δεν ξανακυλω , θεωρω οτι περασα μια φαση , και χαιρομαι που ειμαι αθικτος , αλλα η τυχη δεν κρατα για παντα .............αρκετα την προκαλεσα .....
Φίλε, αυτό σκέφτεσαι; Ότι αν δεν έχεις λεφτά κάποια μέρα θα σε πιάσουν στερητικά, ή ότι δεν θα μπορείς να κάνεις κεφάλι;