ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!! είναι πολύ βοηθητικό όλο αυτό εδώ.. γενικότερα τα πράγματα πάνε καλύτερα με την αγωγή την επίσκεψη σε έναν ψυχίατρο και τα συναφή..
Μara Z. είναι πολύ ευχστοχά και τα δικά σου λόγια, και άνοιξες ένα θέμα που αφορά και εμάς δυστυχώς καθώς και έμένα η μητέρα μου είχε κάποια ψυχωσική διαταραχη κι την έλεγχε με φάρμακα τα οποία την είχαν σε μια μόνιμη αδράνεια (δεν είχε επισόδεια) καθώς εμείς μεγαλώναμε.. δύσκολο πράγμα το πρότυπο σου να είναι κάπως έτσι καθώς εγώ έμαθα σε μεάλη ηλικία ότι η μητέρα μου ήταν έτσι λόγω προβλήματος. προσπαθώ να βοηθήσω την ''Κ'' όσο μπορώ, δυστυχώς μένουμε χώρια και δεν έχω καλή εποπτεία είναι πολυ δεκτική με την αγωγή, απλά απογοητεύεται που οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν (όπως η καθαρή σκέψη και η συγκέντρωση στο διάβασμα). Προσπαθώ να την εμψυχώσω και να την παρακινώ για νέα πράγματα πιο ανάλαφρα...
Αυτό που έγινε είναι πως ξαφνηκά είχε την αίσθηση ότι όλοι συνομοτούσαν για κακό της, άκουγε κάτι κοπέλες να γελάνε πχ στον δρόμο και νόμιζε ότι γελάνε με κείνη! είχε φτάσει σε σημείο να μην πιστεύει ότι το όνομα της ήταν το πραγματικό της όνομα. αυτό που με αγχώνει και με παραξενέυει είναι πως ο ψυχίατρος την παρακινεί να αφήσει την σχολή της ενώ εκείνη χωρίς καμία οικογενειακη πίεση θέλει να την παλέψει.. δεν λέω να κάτσει σε αυτήν την κατάσταση να ασχολείται με αυτό αν είναι δυνατόν, αλλά αφού, θέλει γιατί να την αποτρέπουμε να παλέψει με κάτι;