Originally Posted by
Macgyver
Που ειπα οτι πρεπει να μενει καποιος στην ιδια σχεση ? αμα δεν του αρεσει , σηκωνεται και φευγει ........ εγω αυτο εκανα σολη μου την ζωη , γι αυτο και τωρα ειμαι μονος ............... δεν μετανιωνω ομως , καλα εκανα , καμμια απο τις πρωην μου , δεν ητο καταλληλη , κατ εμε , να μεινω μαζι της για παντα ...............τωρα βεβαια , αν υπαρχουν παιδια στην μεση , δεν ξερω τι θακανα , δεν εχω παντρευτει , δεν εχω κανει παιδια ,. αλλα οι 9 στους 10 γαμους , ειναι ενα ειδους συμβιβασμου , γι αυτ δυσκολευομαι να εμπλακω σε σοβαρη σεμευση , με φοβιζει ο εγκλωβισμος , τα παιδια την πληρωνουν παντα .................................. οπως συμβιβασμος ειναι ολη η ζωη μας , συμβιβαζεσαι με την δουλεια που κανεις , δεν εχουν ολοι την πολυτελεια να κανουν την δουλεια της αρεσκειας τους , συμβιβαζεσαι με τους νομους , δεν ειναι ολοι σωστοι , απειρα τα παραδειγματα συμβιβασμων ................. ειδαλλως , αν εχεις τα χρηματα , και τα κοτσια , ζεις μια ζωη , οπως την θελεις εσυ , αλλα ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο ? ελαχιστοι ...σεμενα δεν εχει ξυπ-νησει το πατρικο ενστικτο , σε αλλους ξυπναει νωρις , σε αλλους καθολου ................ αλλοι μπορουν μονοι , αλλοι οχι , κανεις τις επιλογες σου , και πορευεσ μεαυτες , στο τελος κανεις τον απολογισμο , και δια[πιστωνεις αν οι επιλογεςσου ηταν σωστες η οχι .......