Εδω , ρεμ , θα αντιταξω την θεωρια του χαους ........... ναι , αλλαζει η ζωη σου με μια αποφαση , ειναι αληθεια , αλλα , οπως πρεσβευει η θεωρια του χαους , της οποιας ειμαι φανατικος υπερμαχος , μια επιλογη στην ζωη σου, πυροδοτει μια αλυσιδα γεγονοτων , που η καταληξη της ειναι αγνωστη .................... διαλεγεις την ' καλη ' δουλεια ., η οποια στην πορεια , μπορει να μην αποδειχτει αξια των προσδοκιων σου , εν ολιγοις , αυτο που σημερα φανταζει καλο , στο μελλον μπορει να αποδειχτει το αντιθετο , η πολυ διαφορετικο , ισχυει και το αναποδο .................. αρα δεν ξερεις αν αυτο που επιλεγεις σημερα , ειναι το καλο η το κακο ........ οποτε τι κανεις ? προσωπικα , βασιζομαι στο ενστικτο μου , παντα βασιζομουν σε αυτο , και οποτε δεν το ακουσα , μου βγηκε σε κακο ..................εχω διαβασει παμπολλες ιστοριες γνωστων ηθοποιων ( φανταζομαι κι εσυ ) , που για χ-ψ λογους , δεν επελεξαν την σουπερ εταιρεια για να συνεργαστουν , αλλα μια μικρη , και διεπρεψαν , η απορριφτηκαν ως ηθοποιοι , πηγαν σε αλλη εταιρεια , και διεπρεψαν ...........παραδειγμα ? ο Κλιντ Ηστγουντ , απερριφθη απο την πρωτη εταιρεια που εκανε οντισιον , επειδη μιλουσε αργα ( ! ) , οντως μιλαει αργα ........... η συνεχεια ειναι γνωστη ...................κατι τετοιο εννοω ...