Κιπ,
με πολύ νοιάξιμο αλλά και έγνοια διαβάζω το μήνυμα σου για τη διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής. Εύχομαι αν προχωρήσει αυτό το σενάριο, να πάνε όλα κατ\' ευχήν.
Συζήτησε εκτενώς με την γιατρό που σε παρακαλουθεί αυτό το θέμα, την επιθυμία σου, τις ανησυχίες σου. Συζήτησε το, όσο κάθετη κι αν είναι στο ενδεχόμενο διακοπής.
Η φαρμακευτική εταιρεία, όπως και συ λες, δεν πρόκειται να σου δώσει οδηγίες, το θεωρώ απίθανο. Είναι για δική της προστασία, αλλά να είσαι βέβαιος ότι είναι και για δική σου προστασία. Προσωπικά, για άνθρωπο που δεν βλέπω, δεν θα έκανα καμία τέτοια εκτίμηση/προτροπή. Το θεωρώ τουλάχιστον ανέντιμο.
Κλείνοντας, να σου πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που αρχίζεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο ψυχοθεραπείας. Θυμάμαι αρκετά μηνύματα σου όλο αυτόν τον καιρό που γράφεις στο φόρουμ, όπου έμοιαζε να μην είσαι ιδιαίτερα θετικός.
Αν δεν ξέρεις που να απευθυνθείς, με χαρά θα σε βοηθήσω, αν τυχόν θελήσεις ή χρειαστείς τη βοήθεια μου. Αρκεί να μου πεις που μένεις για να δω αν έχω κάποιον συνάδελφο που γνωρίζω και εμπιστεύομαι σε αυτη την περιοχή.
Πάρε τηλέφωνο ή στείλε μέιλ, αν με χρειαστείς.
Καλή δύναμη!